Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Σταύρος Θεοδωράκης: Ποδηλατάδα και περισυλλογή στις παραλίες της Κισσάμου

Tο Ποτάμι και τα όσα ετοιμάζει για τον Σεπτέμβρη ήταν το σταθερό θέμα συζήτησης στα τραπέζια που στήθηκαν αυτές τις μέρες γύρω από τον επικεφαλής του Ποταμιού που έκανε διακοπές στη γενέτειρά του

Στον Δραπανιά, στο χωριό που γεννήθηκε, πέρασε την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστού του ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού, όπως το συνηθίζει, κινήθηκε στα χωριά και τις παραλίες της Κισσάμου αποφεύγοντας τα Χανιά, που, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, «βουλιάζουν» από τουρίστες.

Άλλωστε την ημέρα της Παναγίας είναι από τους πανηγυρτζήδες του χωριού, αφού η οικογένεια του τρατάρει, όπως απαιτεί το έθιμο, σαρδέλες, γραβιέρα, ζυμωτό ψωμί και κρασί, στο πανηγύρι της Παναγίας στον Δραπανιά.

Μαζί του στη γιορτή της Παναγίας, ανάμεσα σε πολλούς φίλους, και η Αντιγόνη Λυμπεράκη με τον Πλάτωνα Τήνιο, οι οποίοι επίσης έχουν μόνιμο τόπο διακοπών τους τα Χανιά. Η καθηγήτρια οικονομικών είναι πρώτη ξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και στέλεχος πρώτης γραμμής του Ποταμιού.

Tο Ποτάμι και τα όσα ετοιμάζει για τον Σεπτέμβρη ήταν το σταθερό θέμα συζήτησης στα τραπέζια που στήθηκαν αυτές τις μέρες γύρω από τον επικεφαλής του Ποταμιού. Και σίγουρα ήταν οι μόνιμες σκέψεις στην πρωινή ποδηλασία του, στις παραλίες της Κισσάμου.

Με το ποδήλατο να κολλάει συχνά στη βρεγμένη άμμο, αλλά και τον επικεφαλής του Ποταμιού να μην τα παρατάει και να συνεχίζει.

By