Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Steak House by Kiku, επιστρέφει παρέα με τον ΑLSI στις 13 Σεπτεμβρίου

Μοναδικές πρώτες ύλες, άριστες κοπές, σοβαρό ψήσιμο και ζηλευτές τιμές.

Μοναδικό στο είδος του, εστιατόριο-κρεοπωλείο υψηλού επιπέδου, που δημιουργεί νέο στιλ στα εξειδικευμένα ρεστοράν για κρέας.

Μπαίνεις, λοιπόν, βράδυ στο μαγαζί, με τους γκρι τοίχους στολισμένους με διάφορα προϊόντα .Στο βάθος το μαύρο χασάπικο φωτίζει λίγο το χώρο, συναντάς  μια σειρά ψυγείων γεμάτα κρέατα σε τίμες που δεν υπάρχουν πουθενά. Χαρακτηριστικό ότι πλέον θα τρώς με 25  euro το άτομο.

 Ο χώρος δια χειρός Σισσύς Φειδά είναι απλός, αλλά πολύ όμορφα διαμορφωμένος και σε κερδίζει με τη μία. Το πάτωμα από ελαφρώς άγριο ξύλο δένει με το μαύρο ταβάνι με τα κρεμαστά ξύλα και φυτά, εκπέμποντας έτσι φιλόξενη θέρμη.

«Προχώ» κρεατολαγνεία Όπως καταλαβαίνετε, δεν υπάρχουν και πολλά λαχανικά εδώ. Αντιθέτως, θα βρείτε πολύ ψαγμένες εκδοχές σερβιρίσματος του κρέατος.

Η θέση: Ένα τετράγωνο από την λεωφόρο Κηφησίας, στην εμπορική πιάτσα του Ψυχικού δίπλα από όλα τα καφέ.

Η ατμόσφαιρα: Ενα μπουτίκ, πολυτελές εστιατόριο με χασάπικο στο Ψυχικό, φόρεσε ξύλο, δέρμα και πέτρα, κάνει ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό και δυνατή μουσική, και εντυπωσιάζει με τις τιμές του. Τα τραπέζια αεράτα, σε απόσταση το ένα από το άλλο, και στο φόντο τα ψυγεία με τα κρεατικά.

Το φαγητό: Στο επίκεντρο φυσικά είναι το κρέας. Γύρω του χτίζεται ένα μεγάλο μενού, του οποίου την επιμέλεια έχει ο σεφ ALSI SINANAJ. Πρώτη ύλη εγγυημένη, με ότι πιο εκλεκτό υπάρχει στην αγορά κρέατος.

ALSI SINANAJ

Από την άλλη, ο σεφ έχει καλό χέρι και ξέρει τι κάνει, τιμά τη πρώτη ύλη και βγάζει πιάτα με βαθιά νοστιμιά, έξυπνους συνδυασμούς υλικών και καλές εκτελέσεις.

Επιπλέον πληροφορίες: Ό,τι φάτε κι ό,τι πιείτε, πωλείται και για το σπίτι. Ανοιχτά καθημερινά από της 13:00 το μεσημέρι μέχρι της 01:00 το βράδυ

«Το lunch-dinner μας περιλαμβάνει τις κορυφαίες επιλογές κρέατος black angus  καθώς και τα θρυλικά steaks «Tomahawk, T-bone, Porterhouse, New York steak, Prime Rib», σε συνδυασμό με τις καλύτερες ετικέτες κρασιού και την δυνατότητα να επιλέξετε φρέσκια σαλάτα από το μανάβικο του εστιατορίου».


Steak House by Kiku

Περικλέους 7, Ψυχικό

Tηλ. 0030 210 6776759

(Visited 1 times, 1 visits today)
By