Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο τρυφερός τρόπος που ευχήθηκε στην αδερφή του για τα γενέθλιά της

Μια σημαντική ημέρα είναι σημερινή για την οικογένεια Τσιτσιπά, καθώς το μικρότερο μέλος της οικογένειας, η Ελισάβετ, έχει τα γενέθλια της.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να έχει περιορισμένο ελεύθερο χρόνο λόγω των απαιτητικών προπονήσεων που κάνει και των ταξιδιών του, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένεια του.

Τα τρία αδέρφια του, ο Πέτρος, ο Παύλος και η Ελισάβετ, οι οποίοι ασχολούνται επίσης με το τένις, αποτελούν τη μεγάλη του αδυναμία.

Σήμερα, λοιπόν, ενόψει των γενεθλίων της Ελισάβετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δημοσίευσε στο προφίλ του μερικές φωτογραφίες μαζί με την αδερφή του από ξέγνοιαστες στιγμές τους, σημειώνοντας: «Χρόνια πολλά σε αυτό το κορίτσι».

Αμέσως οι διαδικτυακοί φίλοι του έσπευσαν να ευχηθούν στην αδερφή του επιτυχημένου αθλητή αφήνοντας τα πιο θερμά τους σχόλια. Μεταξύ εκείνων που θέλησαν να στείλουν τις ευχές τους ήταν και ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο Αποστόλης Τσιτσιπάς και η Τζούλια Αποστόλη έχουν κάθε λόγο να είναι περήφανοι για την μεγάλη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By