Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Μπαργιώτας

Την προσχώρησή του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο βουλευτής Λάρισας Κώστας Μπαργιώτας.

Ο βουλευτής είχε εκλεγεί με το Ποτάμι και ανεξαρτητοποιήθηκε πρόσφατα διαφωνώντας με την πορεία του κόμματος.

Με τον κ. Μπαργιώτα η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει πλέον 19 βουλευτές και ισχυροποιείται έτι περαιτέρω στη Βουλή, όπου ήδη άλλωστε είναι τρίτο κόμμα, αφού αριθμεί 18 βουλευτές έναντι 17 της Χρυσής Αυγής, μετά την ανεξαρτητοποίηση του Δ. Κουκούτση.

Η ανακοίνωση του Κων. Μπαργιώτα

Από αξιολόγηση σε αξιολόγηση, η κυβέρνηση αποδεικνύει πως δεν μπορεί να διαχειριστεί το πρόβλημα της χώρας. Δυστυχώς, η κρίση αντί να υποχωρεί βαθαίνει χωρίς να διαφαίνεται λύση στον ορίζοντα. Η ΝΔ επίσης δεν φαίνεται ικανή να διατυπώσει αξιόπιστη πρόταση εξουσίας και αρκείται σε μια αέναη, ανούσια εκλογολογία. Σε αυτό το πλαίσιο η ανασύσταση της Κεντροαριστεράς σε ενιαίο πολιτικό φορέα, ικανό να περιγράψει και να επιδιώξει το όραμα μιας σύγχρονης Ευρωπαϊκής Ελλάδας, είναι απολύτως απαραίτητη. Μάλιστα επείγει.

Το κάλεσμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε ένα Συνέδριο ενότητας και σύνθεσης μπορεί και πρέπει να οδηγήσει στην ενοποίηση όλων των δυνάμεων της δημοκρατικής παράταξης. Εντάσσομαι από σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, για να συνδράμω σε αυτή την προσπάθεια. Μια τέτοια διαδικασία ούτε εύκολη είναι ούτε προδιαγεγραμμένη. Για να είναι επιτυχής, προϋποθέτει βούληση και πολιτική γενναιότητα από όλους.

Κώστας Μπαργιώτας

Βουλευτής Λάρισας

(Visited 1 times, 1 visits today)
By