Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη διάρρηξη στο σπίτι του Νίκου Βέρτη

Στο επίμαχο υλικό εικονίζεται ο ένας εκ των δραστών να στέκεται δίπλα στο πολυτελές αυτοκίνητο του τραγουδιστή, προσπαθώντας να το παραβιάσει

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν σήμερα φωτογραφίες που τράβηξαν οι κάμερες ασφαλείας στο γκαράζ του σπιτιού του Νίκου Βέρτη στη Βούλα, το οποίο είχε διαρρήξει η αποκαλούμενη «σπείρα των επωνύμων».

Στο επίμαχο υλικό που δημοσιεύει ο ιστότοπος bloko.gr εικονίζεται ο ένας εκ των δραστών να στέκεται δίπλα στο πολυτελές αυτοκίνητο του τραγουδιστή, προσπαθώντας να το παραβιάσει.

Η συμμορία που έβαζε στο μάτι επώνυμους Αθηναίους ανάμεσα στους οποίους ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, ο Τόνυ Μαυρίδης, η αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη, ο Στιβ Κακέτσης  με τη συνολική αξία των κλοπιμαίων να υπερβαίνει το 1.000.000 ευρώ, εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια και ένα από τα μέλη της βρίσκεται ήδη στα χέρια της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου να περάσουν χειροπέδες και στα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της σπείρας που έχουν ήδη ταυτοποιηθεί.

Οι δράστες, κατηγορούνται μεταξύ άλλων και για τρεις απόπειρες ανθρωποκτονιών σε βάρος αστυνομικών αλλά και του Τόνυ Μαυρίδη, εννέα ένοπλες ληστείες, τριάντα έξι διαρρήξεις, επτά περιπτώσεις πλαστογραφίας και δύο υπεξαιρέσεις οχημάτων.

By