Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Στη Θράκη σήμερα και αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην αναγκαιότητα για πολιτική αλλαγή που γίνεται επιτακτικότερη μετά τις τελευταίες εξελίξεις με το πάγωμα των αποφάσεων για τη διευθέτηση του χρέους και την συνεχιζόμενη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης αναμένεται να αναφερθεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία που θα εκφωνήσει το βράδυ στην Κομοτηνή (στις 19.00 στο ξενοδοχείο «Chris & Eve Mansion»).

Ο κ. Μητσοτάκης πραγματοποιεί αυτό το Σαββατοκύριακο την περιοδεία στη Θράκη που επρόκειτο να κάνει προ 15νθήμερου αλλά την ανέβαλε για να μην συμπέσει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που επισκέφθηκε την ίδια περίοδο την περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εργαζόμενους, ενώ θα επισκεφθεί και στρατιωτικές μονάδες της περιοχής. Το πρόγραμμα του ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου με επισκέψεις στο Μουσείο Αβδήρων και κατόπιν στο δημαρχείο Μύκης. Το μεσημέρι προβλέπεται να έχει σύσκεψη στην Περιφέρεια με Δημάρχους Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Και το βράδυ θα μιλήσει στην Κομοτηνή.

Την Κυριακή θα επισκεφθεί διαδοχικά το στρατιωτικό φυλάκιο και το αστυνομικό τμήμα στους Κήπους του Έβρου και την την 23η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία. Ακολούθως θα μετάσχει σε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Έβρου και θα κλείσει το πρόγραμμα του με πίσκεψη στην Ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης.

(Visited 1 times, 1 visits today)