Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024

Στην Αυστρία κάνουν πάρτι μετάδοσης κορονοϊού για να αποφύγουν τον εμβολιασμό – Ένας νεκρός

Aνεβαίνει δραματικά ο αριθμός νεκρών και κρουσμάτων στην Αυστρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας αυστριακός πλήρωσε με τη ζωή του την πεποίθησή του ότι ο κορονοϊός είναι πιο ακίνδυνος από το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την «Kleine Zeitung», η οποία επικαλείται γιατρό από την Στυρία, σε πολλές μικρότερες πόλεις της Αυστρίας διοργανώνονται το τελευταίο διάστημα συγκεντρώσεις πολλών ατόμων σε κλειστούς χώρους, με σκοπό τη μετάδοση του κορονοϊού.

«Οι άνθρωποι ελπίζουν ότι θα έχουν μια ήπια εξέλιξη, αλλά αυτό δεν μπορεί κανείς να το προβλέψει», αναφέρει ο γιατρός και επισημαίνει ότι υπάρχει ήδη ένα άτομο 55 ετών, το οποίο πέθανε από σοβαρές επιπλοκές της Covid-19 και είχε μολυνθεί σε ένα τέτοιο πάρτι, ενώ τέσσερα ακόμη άτομα κάτω των 30 ετών νοσούν με ηπιότερα συμπτώματα.

Ήπιε παρασιτοκτόνο για να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό και χαροπαλεύει
Ταυτόχρονα, μια γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, επειδή δηλητηριάστηκε, καθώς έλαβε το αποπαρασιτικό φάρμακο ιβερμεκτίνη, το οποίο χορηγείται στα ζώα και κυρίως στα άλογα, θεωρώντας ότι θα την βοηθούσε να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό, από τον οποίο είχε προσβληθεί.

Το συγκεκριμένο φάρμακο έχει πλέον εξαντληθεί σε πολλά φαρμακεία της Αυστρίας, αφότου ο αρχηγός του FPÖ Χέρμπερτ Κικλ, ο οποίος είναι θετικός στον κορονοϊό, το συνέστησε ως μέρος του «Σχεδίου Β» του κόμματός του, το οποίο τάσσεται κατά του εμβολιασμού και των μέτρων που εφαρμόζει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της πανδημίας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By