Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής το σκάνδαλο Χαϊκάλη

Προκειμένου να διερευνηθεί εάν και κατά πόσον συντρέχουν λόγοι να παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη

xaikalisA

Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάει με την offshore εταιρεία του πρώην υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Παύλου Χαϊκάλη θα περάσει από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής προκειμένου να διερευνηθεί εάν και κατά πόσον συντρέχουν λόγοι να παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής και αντιπρόεδρο της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου η οποία μίλησε στο protothema.gr, την ερχόμενη εβδομάδα θα συζητηθεί το συγκεκριμένα θέμα του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Η συνεδρίαση είχε προγραμματιστεί προκειμένου να συζητηθούν θέματα για τον εκλογικό νόμο και τις προεκλογικές δαπάνες των βουλευτών, ωστόσο, όπως σημειώνει η κα Χαραλαμπίδου «οι εξελίξεις με τον απερχόμενο βουλευτή δημιουργούν την ανάγκη συζήτησης του συγκεκριμένου θέματος από το αρμόδιο κοινοβουλευτικό όργανο».

Η αντιπρόεδρος της Βουλής τονίζει πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος βουλευτής απασχολεί την επιτροπή, σημειώνει ωστόσο πως έως τώρα δεν υπήρξαν συγκεκριμένα στοιχεία που να δικαιολογούν την παραπομπή του στον εισαγγελέα.

Πλέον, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ καλείται να προσκομίσει στη Βουλή όσα στοιχεία υποστηρίζει ότι έχει στην διάθεσή του

(Visited 1 times, 1 visits today)
By