Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Στη Νέα Σμύρνη βρέθηκε την Κυριακή ο Γιώργος Κουμουτσάκος

Στην κοπή πίτας των Ιμβρίων της Αθήνας

koumoutsakos

Με συνεχή δραστηριότητα καθημερινά ο Γιώργος Κουμουτσάκος χτίζει μέρα με την μέρα στην δυναμική που ήδη έχει η υποψηφιότητά του με σκοπό να διασφαλίσει την εκλογή του ψηλά στην κατάταξη των βουλευτών της ΝΔ που θα εκλεγούν στην Β’ Αθηνών.

Την Κυριακή βρέθηκε στην Νέα Σμύρνη στην κοπή πίτας των Ιμβρίων της Αθήνας που θα είναι δίπλα του τις εκλογές της 25 Ιανουαρίου καθώς ο ίδιος από την πλευρά του έχει στηρίξει με κάθε τρόπο τα ζητήματα του Πατριαρχείου και της Ομογένειας και κατά την θητεία του στο Υπουργείο Εξωτερικών αλλά και ως ευρωβουλευτής.

Νωρίτερα, εκκλησίαστηκε στην Ηλιούπολη και αμέσως μετά πήγε στο Καματερό σε μεγάλη συγκέντρωση φίλων και υποστηριχτών του. Το Σάββατο βρέθηκε στην μεγάλη λαική αγορά του Χαϊδαρίου όπου έτυχε θερμής υποδοχής απο τον κόσμο που ήταν εκεί ενώ χαιρέτισε έναν έναν του παραγωγούς και τους εμπόρους.

Δεν έλειψαν και τα απρόοπτα όταν μία συνταξιούχος που μίλησε με τον υποψήφιο στην Β’ Αθηνών παρατήρησε ότι «όλοι οι πολιτικοί τώρα στις εκλογές τους θυμήθηκαν»… Ο Γιώργος Κουμουτσάκος της είπε πως καταβαίνει πρώτη φορά υποψήφιος. «Μην μας ξεχάσεις και εσύ όταν εκλεγείς» του είπε η συνταξιούχος και του ζήτησε αν μπορεί, να κάνει κάτι για τις συντάξεις γιατί όπως του είπε «δεν αντέχουμε άλλες περικοπές…».

koumoutsakos

koumoutsakos-2

koumoutsakos-3

(Visited 1 times, 1 visits today)
By