Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Στην Ολομέλεια της Βουλής συζήτησαν για το Survivor

Τις πόρτες της Βουλής πέρασε το Survivor έπειτα από σχετική επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς, ο Νίκος Νικολόπουλος.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής που ζητεί την κατάργηση του τηλεοπτικού παιχνιδιού μίλησε σήμερα για εκατομμύρια που πάνε και έρχονται από εταιρίες στοιχημάτων, αλλά κατηγόρησε και το ΕΣΡ ότι δεν κάνει σωστά τη δουλειά του.

Από την πλευρά του ο υπουργός απάντησε ότι για τα στοιχήματα πρέπει να αναλάβει δράση η Επιτροπή Παιγνίων, ενώ απέρριψε το αίτημα του βουλευτή περί διακοπής της τηλεοπτικής εκπομπής, υπογραμμίζοντας ότι κάθε τηλεθεατής είναι υπεύθυνος για τα προγράμματα που παρακολουθεί.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής στόχευσε κατά του ΕΣΡ και σε ότι αφορά το ζήτημα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες έγινε σαπουνόπερα».

«Υπάρχει μεγάλη ανάγκη διαγωνιστικής διαδικασίας, τα κανάλια λειτουργούν χωρίς άδεια. Ο διαγωνισμός έπρεπε να γίνει χθες, υπάρχουν οι υποδομές και η τεχνογνωσία» απάντησε εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του για την κατάσταση ο Νίκος Παππάς.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By