Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Στο «Kiku» του Κολωνακίου, γεύεσαι εμπειρίες

Το  Kiku στο Κολωνάκι, σε περιμένει από την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου

Το Kiku έχει κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό. Να θυμίζει σε όλους κάποιες πολύ καλύτερες εποχές και να δείχνει το δρόμο για το πώς πρέπει να είναι όχι μόνο τα sushi restaurants αλλά όλες οι νέες προσπάθειες στο χώρο της γαστρονομίας.

Η φρενίτιδα που επικρατεί με το sushi δεν έχει τελειωμό αφού τα μαγαζία ανοίγουν και κλείνουν το ένα μετά το άλλο, το «Kiku» όμως εδώ και 24 χρόνια  , προσφέρει μία ίδιαίτερη και εκλεπτυσμένη πινελιά, που θα σε πείσει ότι η παραδοσιακή απόλαυση της Άπω Ανατολής δεν σταματά να εξελίσσεται και μπορεί πράγματι να σε μυήσει στην αληθινή νοστιμιά.

Το συχνό λάθος είναι η πεποίθηση ότι μιλώντας για το Kiku μιλάμε μόνο για sushi. Η εμπειρία Kiku – γιατί περί εμπειρίας πρόκειται – κινείται ανάμεσα σε έναν κόσμο υψηλής γαστρονομίας και γεύσης με εξαιρετικό sushi αλλά και ορισμένα πιάτα ιαπωνικής τελειότητας και σε έναν κόσμο αισθήσεων.

Στο Kiku απολαμβάνεις μια πρωτόγνωρη εικόνα που συνδυάζει ευχάριστα το φαγητό με τα signature κοκτέιλ του καταλόγου.

Όλα αυτά, με μία απλότητα στο ντεκόρ που ταιριάζει γάντι στην φιλική ατμόσφαιρα με τον διακριτικό φωτισμό και το καλοστημένο μπαρ, να προσφέρουν κάτι πολύ περισσότερο από ένα εστιατόριο: μία υπέροχη εμπειρία.

O κατάλογος ακολουθεί τις καλλιτεχνικές δημιουργίες του executive chef του ομίλου, που ξεφεύγουν από τις κλασσικές συνταγές του sushi και αφήνουν ελέυθερη την φαντασία και τις αισθήσεις.

Όλα αυτά, με τις καλυτερες πρώτες ύλες που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά τόσο στα maki, όσο και στα nigiri και τα sashimi. To Kiku άλλωστε, έχει αποδείξει προ πολλού πως δεν είναι τυχαίο στον γαστρονομικό χάρτη της ιαπωνικής κουζίνας

Πολλοί μπορούν να καλύψουν ένα κακό ψάρι μέσα σε ένα maki. Στο sashimi όμως και τα nigiri, το Kiku αποδεικνύει την ανωτερότητά του.

Το βράδυ που θα περάσεις στο Kiku θα σου θυμίσει τι σημαίνει ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσης και διασκέδασης.

Υ.Γ. : Η τιμολογιακή πολιτική στο Kiku φέτος θα είναι πιό χαλαρή, γι’ αυτό ο λογαριασμός για ένα πλήρες δείπνο με κρασί ή cocktail, θα κυμαίνεται στα €50 το άτομο, αλλά το μενού είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε να είστε ευέλικτοι για να κινηθείτε και λίγο πιο χαμηλά. 

Το KIKU λειτουργεί: (Δευτέρα – Σάββατο / 19:00 – 01:00)

Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 210 36 47 033

(Visited 1 times, 1 visits today)
By