Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Στο ΟΑΚΑ χωρίς προβλήματα οι αποστολές Ολυμπιακού – ΑΕΚ (φωτό)

Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων ξεκινά στις 19:00

oaka2

Χωρίς προβλήματα έφτασαν στο ΟΑΚΑ οι αποστολές της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού πριν από λίγο με την ελληνική αστυνομία να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα μέχρι στιγμής κατά την προσέλευση των περίπου 70,000 φιλάθλων.

Πρώτη έφτασε η αποστολή της ΑΕΚ, η οποία γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου ενώ περίπου 20 λεπτά μετά έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Οι παίκτες των ερυθρόλευκων αποβιβάστηκαν χωρίς να συμβεί το παραμικρό αφού υπάρχαν αρκετές διμοιριες των ΜΑΤ για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν πήγε τελικά στο ΟΑΚΑ όπως ήταν γνωστό και παρά τις τελευταίες πληροφορίες που ήθελαν τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να συνοδεύει την ομάδα στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου.

Αυτή την στιγμή στις εξέδρες του ΟΑΚΑ βρίσκονται περίπου 30,000 φίλοι της ΑΕΚ, οι οποίοι έχουν πάρει από νωρίς τις θέσεις τους στις εξέδρες και ενώ οι δύο ομάδες ήδη βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο περπάτημα.

oaka3

oaka1

(Visited 1 times, 1 visits today)
By