Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Στο πειθαρχικό ο Κορμικιάρης για τις δυσφημιστικές αναρτήσεις κατά της μητέρας Φύσσα

«Νέο δακρύβρεκτο μελό από τή μητέρα τού Παύλου Φύσσα. Τό ότι ο γιος της προκαλούσε με τα τραγούδια του, ως μητέρα, δεν την αφορούσε. Βρέ ούστ»

kormikiaris

Τα σχόλια του στελέχους της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πέτρου Κορμικιάρη στο Twitter στα οποία εκφράζεται απαξιωτικά και με ασέβεια προς την μητέρα του Παύλου Φύσσα, έχουν προκαλέσει τεράστιο σάλο.

«Νέο δακρύβρεκτο μελό από τή μητέρα τού Παύλου Φύσσα. Τό ότι ο γιος της προκαλούσε με τα τραγούδια του, ως μητέρα, δεν την αφορούσε. Βρέ ούστ», έγραψε σήμερα Παρασκευή στο Twitter, σχολιάζοντας την κατάθεση της μητέρας του Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Πριν λίγες ημέρες είχε γράψει: «Γιατί οι αρμόδιοι εισαγγελείς δεν συνέλαβαν επ” αυτοφώρω τον πατέρα του Φύσσα μετά την ομολογία του για τις ευθύνες διαπαιδαγώγησής του»;

Να σημειωθεί ότι σε παλιότερες αναρτήσεις του ο κ. Κορμικιάρης καλούσε τους πολίτες να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή, ενώ έχει αφήσει υπόνοιες ακόμη και για τον Αλέξη Τσίπρα.

Η απάντηση της υπηρεσίας ήρθε άμεσα με τον κ. Κορμικιάρη να παραπέμπεται στο πειθαρχικό με το ερώτημα της οριστικής παύσης, με βάση τα άρθρα 107,123 από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και μετά από εισήγηση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Ελευθέριου Κρέτσου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας:

Σε απάντηση των συνεχών δημοσιευμάτων, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με την ανάρτηση στο twitter του υπαλλήλου του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πέτρου Κορμικιάρη, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι ο εν λόγω υπάλληλος δεν φέρει την ιδιότητα του δημοσιογράφου αφενός και αφετέρου σε καμία περίπτωση η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας δεν έχει σχέση με τις απόψεις που δημοσιεύει, τις οποίες και καταδικάζει.

Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Ν. Παππάς, μετά από εισήγηση-αναφορά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Ε. Κρέτσου, παρέπεμψε τον ανωτέρω υπάλληλο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα 107,123 με το ερώτημα της οριστικής παύσης.

Ανακοίνωση του Συλλόγου Προσωπικού της ΓΓΕΕ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Προσωπικού τη ΓΓΕΕ αναφέρει ότι «το ΔΣ του Συλλόγου Προσωπικού της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας σέβεται τις προσωπικές απόψεις του κάθε εργαζόμενου στην Υπηρεσία, εντούτοις είναι ευνόητο ότι δεν ενστερνίζεται απόψεις που προβάλλουν ακραίες αντιλήψεις οποιασδήποτε μορφής».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By