Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»

Η απάντηση των ΑΝΕΛ στην κριτική που δέχτηκε ο Πάνος Καμμένος για τα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

xrisoveloni

Αιχμηρή απάντηση στις επικρίσεις της Νέας Δημοκρατίας για τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, με αφορμή τη στάση του τελευταίου στο περιστατικό με τα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, έδωσαν μέσω της εκπροσώπου τους Μαρίνας Χρυσοβελώνη οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλάνε για σχοινί. Ούτε η σημερινή ηγεσία της Ν.Δ. να παριστάνει τον τιμητή», τονίζει η κ. Χρυσοβελώνη. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατηγορούν την αξιωματική αντιπολίτευση ότι ευτέλισε την έννοια της λέξης κυβέρνηση και υποτίμησε κατάφωρα τη νοημοσύνη των πολιτών «με τους Μπαλτάκους» και «λέγοντας για τρία χρόνια ψέματα», σημειώνοντας ως παράδειγμα την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ παρατηρεί ότι ο ελληνικός λαός καταδίκασε τη Ν.Δ. με την ψήφο του, «παρά τους εκβιασμούς και την γιγάντια επιχείρηση κατατρομοκράτησής του από τη σημερινή ηγεσία της κόμματος. «Το κωμικοτραγικό είναι ότι, σαν άλλος Βουρβόνος που εποφθαλμιά να επανέλθει στην εξουσία, ο κ. Σαμαράς συνεχίζει να υποτιμά τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού, αλλά και αυτών ακόμη των βουλευτών του. Και δυστυχώς κάνει κάθε τι για να υπονομεύει όχι μόνο την κυβέρνηση, αλλά την ίδια τη χώρα», καταλήγει η κ. Χρυσοβελώνη.

Νωρίτερα η Ν.Δ. είχε κατηγορήσει τον κ. Καμμένο για «ψευδείς αιτιάσεις» και ευτελισμό της εθνικής επετείου αλλά και του ρόλου της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Άμυνας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By