Τρίτη, 15 Ιουνίου, 2021

Στο steak house by Kiku, το μενού με carpaccio, burger και ribs κοστίζει 30€

Το όμορφο αδερφάκι του εμβληματικού κολωνακιώτικου Kiku, άνοιξε στο Ψυχικό και μας μαθαίνει από καλό κρέας.

Όπως μαρτυρά το όνομα, το νέο στέκι είναι παρακλάδι του εμβληματικού KIKU, του πρώτου σπουδαίου Ιαπωνικού εστιατορίου των Αθηνών που παραμένει σε λειτουργία επί της οδού Δημοκρίτου 21, στο Κολωνάκι. Εκεί κυριαρχεί η παραδοσιακή Ιαπωνική κουζίνα, οι πρώτες ύλες εκεί είναι δυσεύρετες .

Τo Steak House by Kiku είναι το νέο εστιατόριο στο Ψυχικό του Kiku Group. Πρόκειται για ένα νέο project που βασίζεται σε ένα μενού γεμάτο κρεατικά, ειδικών κοπών και διάφορα άλλα πιάτα που θα συναρπάσουν τους λάτρεις της κρεατοφαγίας.

Στο μενού πρωταγωνιστούν κρέατα από Αμερική, Λατινική Αμερική και Ευρώπη ενώ δεν λείπουν και νεαρά μοσχάρια Ελληνικής εκτροφής σε διάφορες κοπές ενώ οι ειδικοί πίσω από το πάγκο μπορούν να σας «μάθουν» τα πάντα για την εκτροφή τους, το πως μπορείτε να απολαύσετε κάθε κομμάτι του ζώου κλπ. Δοκιμάστε το steak tartare που ετοιμάζεται μπροστά σας ενώ για τους πιο mainstream υπάρχουν και mini burgers σε τρεις εκδοχές . Το μενού επίσης περιέχει και chateaubriand, short ribs, picanha και κρέατα ξηρής ωρίμανσης για τους μυημένους. Το κρέας συνοδεύουν εξαιρετικά οι τριπλοτηγανισμένες πατάτες, ο βουτυράτος πουρές αλλά και πλούσιες σαλάτες.

Αν είστε λάτρεις του κρέατος ή επιθυμείτε να ανακαλύψετε νέες γεύσεις κάντε κράτηση  στο νέο Steak House by Kiku στο Ψυχικό για μια μοναδική εμπειρία κρεατοφαγίας.

Οι α λα καρτ επιλογές θα σας κοστίσουν 35 – 45 ευρώ το άτομο, με τα ποτά.Οι τιμές του νεου project είναι πολύ χαμηλές και προσιτές για τον καθένα.

Υπάρχει ωστόσο και η οικονομική λύση του menu: Κοστίζει 30 ευρώ με 6 πιάτα

Είναι ανοικτα καθημερινά απο τις 7 το απόγευμα εκτός Κυριακής

Steak House by Kiku

Περικλέους 7, Ψυχικό

Tηλ. 0030 210 6776759

(Visited 1 times, 1 visits today)
By