Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021

Ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ο Πάνος Καμμένος

Αποκυήματα της φαντασίας των δημοσιογράφων τα περί  δυσφορίας του Εφετείου

kammenos

Στον εισαγγελέα Εφετών προσήλθε σήμερα για να καταθέσει για την υπόθεση των καταγγελιών του Παύλου Χαϊκάλη ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος, ο οποίος νωρίτερα είχε ζητήσει αναβολή για αύριο, επικαλούμενος οικογενειακό κώλυμα. Ωστόσο αποφάσισε τελικά να πάει σήμερα γιατί όπως είπε ο προιστάμενος της εισαγγελίας είπε στη συνήγορο του, ότι αν δεν προσέλθει σήμερα, η έρευνα θα κλείσει. Διεκόπη προσωρινά η κατάθεση Χαϊκάλη μετά από αίτημα του Π.Καμμένου,

Ο κ. Καμένος μιλώντας σε δημοσιογράφους την ώρα της εισόδου του στο εφετείο , υποστήριξε αναφερόμενος στις δημοσιογραφικές διαρροές περί δυσφορίας του Εφετείου για τη μη προσέλευση του στις 11.00πμ, ότι: χθες το βράδυ ειδοποιήθηκε από τον διοικητή της Ασφάλειας Αθηνών ταξίαρχο Παναγιώτη Στάθη να προσέλθει στις 11:00 σήμερα στο γραφείο του εισαγγελέα Παναγιωτόπουλου, για συμπληρωματική κατάθεση. Όπως λέει ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ ενημέρωσε τον κ. Στάθη πως δεν ήταν εφικτό να έρθει σήμερα καθώς περίμενε να υποδεχθεί τον γιό του από την Αμερική. Και συμπλήρωσε ότι δήλωσε ότι είναι στη διάθεση της Εισαγγελίας, τη Δευτέρα.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Καμμένος όταν είδε τα σημερινά δημοσιεύματα περί δυσφορίας του Εφετείου επικοινώνησε με τον κ. Παναγιωτόπουλο ο οποίος του είπε, τα περί δυσφορίας είναι αποκυήματα της φαντασίας των δημοσιογράφων. Ωστόσο σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, λίγο αργότερα ο προϊστάμενος της Εισαγγελείας Εφετών κ. Ντογιάκος επικοινώνησε με τη σύζυγο και συνήγορό του Ελενα Τζούλη, την οποία ενημέρωσε ότι αν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν προσέλθει σήμερα, η έρευνα θα κλείσει.

Υποστήριξε επίσης ότι το πρωτότυπο υλικό που παρέδωσε στον Εισαγγελέα ο κ. Χαϊκάλης (σσ καταγραφή των συναντήσεων με τον Γ. Αποστολόπουλο) βρίσκεται στο γραφείο του Εισαγγελέα και δεν παραδόθηκε στα εγκληματολογικά γραφεία της Ασφάλειας. Ως εκ τούτου, σύμφωνα πάντως με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ οι διαρροές από την αστυνομία ότι το υλικό είναι μονταρισμένο αποτελούν ψεύδη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By