Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021

Στον τόπο δολοφονίας της Κοξ βρέθηκαν Κάμερον και Κόρμπιν (βίντεο-φώτο)

Ο Ντέιβιντ Κάμερον απηύθυνε έκκληση στους Βρετανούς να παραμείνουν ενωμένοι

kameron1

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον και ο αρχηγός των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν σε μία σπάνια κοινή τους εμφάνιση, κατέθεσαν λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα η βουλευτής των Εργατικών Τζο Κοξ.

Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός της χώρας απηύθυνε έκκληση στους Βρετανούς να επιδείξουν ανεκτικότητα και να παραμένουν ενωμένοι : «Εκεί όπου βλέπουμε μίσος, εκεί όπου βλέπουμε διχασμό, θα πρέπει να τα αποβάλουμε από την πολιτική ζωή, από τη δημόσια ζωή, από τις κοινότητές μας».

Ο αρχηγός των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν δήλωσε ότι την ερχόμενη δευτέρα θα συγκληθεί εκτάκτως το Κοινοβούλιο θα συγκληθεί εκτάκτως την Δευτέρα για να τιμήσει το σώμα την μνήμη της βουλευτού.

kameron2

Τα στρατόπεδα των εκστρατειών υπέρ και κατά της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι ακυρώνονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και ομιλίες για το Σάββατο.

Εκπρόσωπος των Εργατικών είπε ότι το κόμμα διακόπτει μέχρι την Δευτέρα όλες τις εκδηλώσεις του που ήταν ενταγμένες στο πλαίσιο της εκστρατείας για το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου.

kameron3

Παράλληλα το κυβερνών Συντηρητικό Κόμμα ανακοίνωσε ότι στην επαναληπτική εκλογή για την ανάδειξη νέου βουλευτή στην θέση της Κοξ, δεν πρόκειται να θέσει δικό του υποψήφιο.

kameron4

(Visited 1 times, 1 visits today)
By