Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

Στρατούλης: Βρόμικη προπαγάνδα από τη FAS

Ο υπουργός κατηγορεί την εφημερίδα «για βρόμικη προπαγάνδα, εκβιαστική προπαγάνδα σε βάρος της χώρας μας, εκφοβιστική προπαγάνδα σε βάρος του λαού μας λίγο πριν από την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής. Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα»

stratoulis

Για βρόμικη προπαγάνδα κατηγορεί την εφημερίδα FAS ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης με αφορμή σημερινό της δημοσίευμα.

Στο εν λόγω δημοσίευμα της FAS αναφέρει ότι «οι Έλληνες συνταξιούχοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ότι οι μισθοί τους για τον Ιούνιο δεν θα καταβληθούν πλήρως».

Σχολιάζοντας ο δημοσίευμα στον Real Fm 97,8 κάνει λόγο «για βρόμικη προπαγάνδα, εκβιαστική προπαγάνδα σε βάρος της χώρας μας, εκφοβιστική προπαγάνδα σε βάρος του λαού μας λίγο πριν από την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής. Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα» τόνισε και διαβεβαίωσε ότι όλες οι συντάξεις θα καταβληθούν από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία στην ώρα τους.

«Μάλιστα για να αποφύγουμε οποιοδήποτε ενδεχόμενο κάποιοι να επικαλούνται τεχνικά προβλήματα στο διατραπεζικό σύστημα, στις τράπεζες θα μπουν και πριν από την ώρα τους αυτά τα χρήματα», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «από τη σύσκεψη που κάναμε την Παρασκευή προέκυψε ότι δεν αντιμετωπίζουμε κανένα ταμειακό πρόβλημα για να χορηγούμε τις συντάξεις, ούτε αυτόν τον μήνα, ούτε τον επόμενο, ούτε τους επόμενους μήνες του χρόνου, ούτε για τα επόμενα χρόνια».

By