Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Survivor: H Ειρήνη Κολιδά με μαγιό στην παραλία πρώτη φορά μετά το ατύχημα

Η Ειρήνη Κολιδά, η οποία τραυματίστηκε στο τροχαίο της ομάδας των Μαχητών, παραμένει στον Αγιο Δομίνικο παρά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

Μάλιστα, η παίκτρια η οποία θα αποζημιωθεί πλουσιοπάροχα για το ατύχημα, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο αλλά συνεχίζει την αποθεραπεία της στο πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται μόλις μία ανάσα από τη θάλασσα, μέχρι να πάρει το πράσινο φως για να μπορεί να ταξιδέψει για την Ελλάδα.

Φαίνεται πως η υγεία της είναι αρκετά βελτιωμένη, κάτι που αποδεικνύεται από τη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook ο παίκτης που αποχώρησε την Πέμπτη από το παιχνίδι, ο Πάνος Αργιανίδης (ή αλλιώς μάνατζερ ράγκμπι).

Αν και οι δυο τους δεν είχαν ιδιαίτερα καλές σχέσεις όσο βρίσκονταν στο παιχνίδι καθώς η Ειρήνη ήταν φιλικά προσκείμενη στον Κώστα Αναγνωστόπουλο ο οποίος ως γνωστόν είχε πάντα κόντρα με τον μάνατζερ ράγκμπυ, φαίνεται πως τα έχουν βρει εκτός παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ειρήνη δεν έχει καμία επαφή με τον Μάριο Πρίαμο καθώς η όμορφη γυμνάστρια δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι και παρακολουθεί όλα τα επεισόδια. Έτσι γνωρίζει και τι γίνεται στις δύο ομάδες αλλά και τον… αντίκτυπο των πράξεών τους στο τηλεοπτικό κοινό. Κάτι που δεν πρέπει να γνωρίζει ο Μάριος Πρίαμος ο οποίος εφόσον θα επιστρέψει στο Survivor δεν θα πρέπει να γνωρίζει τίποτα από τα παραπάνω.

By