Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Survivor: Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

«Ένας άνθρωπος που από την ώρα που μπήκε κάνει τα πάντα για να τους βοηθήσει σε όλο το επίπεδο των δουλειών».
Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor βγήκε στην επιφάνεια μια δυσαρέσκεια των παικτών της ομάδας των Διασήμων με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Οι Διάσημοι φαίνεται να δημιουργούν ένα περίεργο κλίμα γύρω από τον παίκτη που είναι ο πλέον δημοφιλής στο τηλεοπτικό κοινό.

Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο; Οι αντιδράσεις των Διασήμων!

Στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο του Survivor βλέπουμε έναν έντονο καβγά μεταξύ του Στέλιου Χανταμπάκη και του Γιώργου Αγγελόπουλου, οι οποίοι σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια. Το θέμα έπεσε προς συζήτηση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μίλησε γι’ αυτό που όλοι έχουμε αρχίσει να παρατηρούμε στο παιχνίδι:

«Δεν ξέρω αν είναι το φαγητό που τους επηρέασε ή αν αντιλαμβάνονται -γιατί με έναν συγκεκριμένο παίκτη τα έχουν βάλει- ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος πάει πολύ δυνατά για να πάρει τα λεφτά. Νομίζω ότι έχει στοχοποιηθεί από τους διάσημους ένας άνθρωπος που από την ώρα που μπήκε κάνει τα πάντα για να τους βοηθήσει σε όλο το επίπεδο των δουλειών. Ξαφνικά βλέπουμε την πλειοψηφία των διασήμων να τον δείχνει, με τον τρόπο του ο καθένας, και να θεωρούν ότι αυτός είναι το πρόβλημα γιατί είναι απομονωμένος. Παντού ο συγκεκριμένος παίκτης είναι το φαβορί».

zappit.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)