Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Συγκλονίζει ο νέος αστέρας της Νάπολι: «Πουλούσα νερό στους δρόμους για να επιβιώσω»

Το καλοκαίρι πρωταγωνίστησε στην δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή του ευρωπαϊκού (και κατ” επέκταση παγκοσμίου) παζαριού, αφού για χάρη του η Νάπολι έδωσε στη Λιλ 70 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ίδιος ο Βίκτορ Οσιμέν εξασφάλισε ένα ηγεμονικό, πενταετές συμβόλαιο, με τις ετήσιες αποδοχές του να ξεκινούν την πρώτη σεζόν από τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και να φτάνουν μέχρι τα 5,5.

Δεν ήταν πάντα, όμως, όλα ρόδινα για τον 21χρονο επιθετικό, ο οποίος έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην ιστοσελίδα των Παρτενοπέι, μιλώντας για τα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Λάγος (σ.σ. πρωτεύουσα της Νιγηρίας), σε ένα μέρος ονόματι Ολουσόσουν. Μεγάλωσα σε ένα πολύ ταπεινό περιβάλλον και με πολλές δυσκολίες.

Η μητέρα μου πέθανε όταν ήμουν μικρός και τρεις μήνες μετά ο πατέρας μου έχασε την δουλειά του. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδο για εμένα, τα αδέλφια μου και τις αδελφές μου, όπου έπρεπε να πουλάω νερό στους δρόμους του Λάγος για να μπορέσω να επιβιώσω» εξήγησε.

«Στο μέρος από το οποίο προέρχομαι δεν υπάρχει ελπίδα, κανείς δεν σου λέει ότι πιστεύει σε εσένα. Το ποδόσφαιρο έγινε η μοναδική ελπίδα για εμένα και την οικογένειά μου, ώστε να ζήσουμε μια αξιοπρεπή ζωή» συνέχισε ο Οσιμέν ο οποίος, εκτός από το να πουλάει νερό, κούρευε το γρασίδι, έκανε θελήματα και οτιδήποτε άλλο χρειάζονταν «ώστε να μαζεύω χρήματα για να φάμε».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By