Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Συλλαλητήριο για την «Αγια-Σοφιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ επικρατεί αναβρασμός από τη στάση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και του Άρη Βασιλόπουλου, που κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να υψώσουν εμπόδια στο όραμα της «Αγια-Σοφιάς».

Μετά την κατάληψη στη Στρούγκα και την παρουσία έξω από το δημαρχείο, οι κινητοποιήσεις τους θα ενταθούν καθώς-όπως αναφέρει η Ώρα των Σπορ-ετοιμάζουν μεγάλο συλλαλητήριο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή, πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Σκοπός των Ενωσιτών είναι να διαμαρτυρηθούν δυναμικά πλην όμως ειρηνικά για τη στάση του Δήμου και να στείλουν μήνυμα πως δεν ανέχονται να παίζει κανείς με τα όνειρά τους, αλλά και πως η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι υπέρ της «Αγια-Σοφιάς».

Μάλιστα σκοπεύουν τις επόμενες μέρες να προχωρήσουν σε εκστρατεία ενημέρωσης των δημοτών της περιοχής για το γήπεδο, προκειμένου να γίνει σαφές σε όλους πόσο ευεργετική θα είναι η κατασκευή του γηπέδου και πως ο Δήμος δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να προκαλεί προβλήματα στην υλοποίηση του σχεδίου, από τη στιγμή που όλες οι νομικές υπηρεσίες έχουν αποφανθεί υπέρ του πρότζεκτ. Μάλιστα, πέρα από τους πρόσφυγες και τα σωματεία τους, στο πλευρό της ΑΕΚ βρίσκονται και οι Πόντιοι.

Την ίδια στιγμή, ο Άρης Βασιλόπουλος δείχνει αδιάλλακτος. Χθες σε συνάντηση με τον Υπουργό Δημόσιας Τόσκας φέρεται να ζήτησε αστυνομική προστασία και συνεχίζει να κάνει λόγο δημοσίως για βιαιοπραγίες κατά συνεργατών του, παρότι η αστυνομία τον διαψεύδει.

sport-fm.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By