Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022

Συμφωνία και συνεργασία μεταξύ Mr. Pengu και Instacar

Η Mr. Pengu ( GREECE ) SA, παρήγγειλε μηχανάκια SYM XPRO CARGO από την Instacar , στο πρώτο βήμα ενός φιλόδοξου σχεδίου για την αναβάθμιση του delivery στην Ελλάδα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μr. Pengu, είπε ότι κάνενας οδηγός δεν θα πρέπει να έχει το δικό του όχημα και ότι αυτό είναι υποχρέωση της κάθε εταίρειας

Σημειώνεται πως πρόκειται για  μοναδική συνεργασία της Mr. Pengu και της Instacar , αποτελεί έκπληξη διότι καμία εταιρεία ακόμα στην Ελλάδα δεν έχει προχώρησει σε τέτοια κίνηση, η εταιρεία τονίζει ότι θέλει να αλλάξει τα δεδομένα του delivery στην χώρα μας και ειδικά των εργαζομένων στο κλάδο αυτόν.

Φαίνεται ότι η Mr. Pengu  εντυπωσιάστηκε από τoν τρόπο που οι διανομείς βλέπουν το επάγγελμα και θα προσπαθήσει να το εξελίξει για καλό τους.

Πλέον στο δρόμο θα βλέπουμε το λογότυπο της εταιρείας πάνω σε δικά της οχήματα και στο κάτω μέρος θα υπάρχει το μήνυμα “ delivery is changing”. Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η εταιρεία αναλαμβάνει όλα τα έξοδα για συντήρηση και κίνηση των οχημάτων, που μέχρι τώρα τα πλήρωνουν οι διανομείς από την τσέπη τους.

Όπως και να έχει, η προσπάθεια αυτή δείχνει ότι κάποιος κατάλαβε έστω και αργά, αυτό που φωνάζουν οι διανομείς όλα αυτά τα χρόνια.

Ίσως η Mr. Pengu να έχει τη δυνατότητα ολοκλήρωσης αυτού του έργου, δηλαδή της αναβάθμισεις και της εξέλιξης του διανομέα.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By