Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Συμπλοκές με τραυματίες για το… αλκοόλ στις φυλακές Κομοτηνής!

Δίχασε τους κρατούμενους στις φυλακές της Κομοτηνής η προσφορά του προσωπικού λόγω του Πάσχα, με αποτέλεσμα το μεσημέρι της Κυριακής να ξεσπάσουν αιματηρές συμπλοκές και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο της πόλης έξι τραυματίες, ένας εκ των οποίων σοβαρά!

Λόγω της γιορτής, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι μοίρασαν αναψυκτικά και μπύρες στους κρατούμενους των φυλακών, όμως η κίνησή τους προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από κάποιους φανατικούς μουσουλμάνους από το Πακιστάν και Αφγανιστάν.

Αρχικά, άρχισαν να διαμαρτύρονται φωνάζοντας, όμως όταν είδαν ομοεθνείς τους να πίνουν τις μπύρες, βγήκαν εκτός εαυτού επειδή κατανάλωσαν αλκοόλ κόντρα στην θρησκεία τους!

Αμέσως ξέσπασαν άγριες συμπλοκές μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι αλλοδαποί κρατούμενοι πριν προλάβουν να επέμβουν οι σωφρονιστικοί για να βάλουν τέλος στα βίαια επεισόδια πριν γενικευθούν!

Οι πέντε έφεραν ελαφρά τραύματα, όμως ένας διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις όπου νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο!

(Visited 1 times, 1 visits today)
By