Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Συνάντηση Κασσελάκη με πολιτικούς συντάκτες λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Σε γιορτινό κλίμα υποδέχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης τους διαπιστευμένους συντάκτες του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν αναχωρήσει για το Τέξας των ΗΠΑ για τη γιορτή των Χριστουγέννων.

Από την ατζέντα της συζήτησης δεν έλειψαν και τα θέματα της επικαιρότητας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο θεμα των ΑΕΙ ξεκαθαρίζοντας ότι ειναι αντίθετος στο ενδεχόμενο μη κρατικών πανεπιστημίων, όπως έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή. Δήλωσε αισιόδοξος για τις ευρωεκλογές, σημειώνοντας ότι όλοι οι υποψήφιοι θα είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε σχετικό ερώτημα για τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, επανέλαβε την αισιοδοξία του η οποία απορρέει όπως εξήγησε από τα νέα μέλη του κόμματος που ξεπερνούν τα 8 χιλιάδες μέλη.

Ο προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε και τις δηλώσεις μητροπολιτών για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών λέγοντας ότι ο ιδιος δεν θα εκφραζόταν ποτέ έτσι για τον συνάνθρωπο του. Πρόσθεσε όμως ότι υπάρχουν και άλλα παραδείγματα όπως αυτά του Πατριάρχη Βαρθολομαίου αλλά και του Πάπα.

Ο κ. Κασσελάκης επέκρινε την απόφαση του υπουργού Εξωτερικών να κατεβάσει την εικαστική έκθεση της Γεωργίας Λαλέ από το προξενείο στη Νέα Υόρκη. Αποκάλυψε μάλιστα ότι επικοινώνησε με την καλλιτέχνιδα και της δήλωσε ότι τη στηρίζει και της παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεται, ακόμη και οικονομική, για να έρθει η έκθεση στην Ελλάδα.

Τέλος, τις εντυπώσεις έκλεψε η σκυλίτσα του κ. Κασσελάκη, Φάρλι, η οποία συνόδευσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

By