Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Απειλές Πολάκη κατά εσωκομματικής αντιπολίτευσης: «Μετά το σημερινό «στήσιμο», ανοχή τέλος»

Μπορεί τα πνεύματα να ηρέμησαν στην αρένα του Τάε Κβον Ντο μετά τις παρεμβάσεις Τσακαλώτου και Τσίπρα προκειμένου να εκτονωθεί το κλίμα έντασης που είχε επικρατήσει λίγο πριν για το καταστατικό, ο Πολάκης όμως με ανάρτησή του δίνει συνέχεια.

Χωρίς να την κατονομάζει, κατηγορεί ουσιαστικά την «Ομπρέλα» (Τσακαλώτος, Φίλης, Βούτσης, Σκουρλέτης κά) ότι έστησε την σύγκρουση για το καταστατικό με στόχο να «κοντύνει» την επιτυχία του Συνεδρίου και του Αλέξη Τσίπρα. «Θα προχωρήσουμε με αυτούς που θέλουν και μπορούν και θα παλέψουν πραγματικά για την ανατροπή του Μητσοτάκη», διαμηνύει.

«Κάποιοι μάλλον δεν έβγαλαν τα συμπεράσματα τους από το χθεσινό αποτέλεσμα της κάλπης του συνεδρίου!», αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο Πολάκης και συνεχίζει:

«Θέλησαν, όπως έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, να δώσουν τροφή σε όλα τα πετσο-ταϊσμένα ΜΜΕ της διαπλοκής για να ‘’κοντύνουν’’ την μεγάλη επιτυχία του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Αλεξη Τσίπρα! Δεν θα καταφέρουν τίποτα, εκτός από την ‘’δημοσιότητα’’ που θα τους εξασφαλίσουν τα πετσοταϊσμένα! Μετά το σημερινό ‘’στήσιμο’’, από μένα ‘’ανοχή’’ και ‘’ανωτερότητα’’!».

Και καταλήγει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ψήφισε σήμερα δεσμεύσεις για την κυβέρνηση του την επόμενη φορά και στις 15 Μάϊου θα εκλέξει πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που θα παλέψουν πραγματικά να ρίξουν τον Μητσοτάκη σύντομα και να υλοποιήσουν αυτές τις αποφάσεις – δεσμεύσεις. Θα προχωρήσουμε ενωμένοι με αυτούς που θέλουν και μπορούν και τη δύναμη των μελών μας και του λαού».

By