Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Συνελήφθη επιβάτης που μαχαίρωσε οδηγό λεωφορείου στη Λάρισα

Μέσα σε λίγες ώρες εντοπίστηκε από την Ασφάλεια και συνελήφθη ο 33χρονος επιβάτης που είχε προκαλέσει πανικό σε ένα λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας, το πρωί της Πέμπτης, όταν επιτέθηκε αρχικά σε μία γυναίκα στη συνέχεια στον οδηγό τον οποίο τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο δράστης είχε χαστουκίσει για άγνωστο λόγο την επιβάτιδα, η οποία ζήτησε από τον οδηγό να παρέμβει. Όταν, όμως, εκείνος σταμάτησε το λεωφορείο, ο δράστης όρμησε κατά πάνω του, τον απείλησε κρατώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο και τον χτύπησε με αυτό στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον, ευτυχώς ελαφρά. Αμέσως μετά, βγήκε από το λεωφορείο και εξαφανίστηκε τρέχοντας

Το επεισόδιο είχε συμβεί σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 1 στο ύψος της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ωστόσο, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 33χρονο, του φόρεσαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για απλή σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, του όρισε τακτική δικάσιμο και έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By