Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Συνελήφθη φυγόποινος για παιδική πορνογραφία

Ο εισαγγελέας διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα

Τον δρόμο για την φυλακή έδειξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας σε έναν 47χρονο Έλληνα ο οποίος είχε καταδικαστεί για το αδίκημα της παιδικής πορνογραφίας, αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος ως την στιγμή που εντόπισαν οι  αστυνομικοί τα ίχνη του στα Φάρσαλα.

Από τον έλεγχο στοιχείων που έκαναν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος στον 47χρονο, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Λάρισας, με την οποία του είχε επιβληθεί με ποινή κάθειρξης πέντε ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ. Έτσι, ο εισαγγελέας διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους, εκκρεμούσε σε βάρος ενός 52χρονου Έλληνα που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, στο Αίγιο. Ο φυγόποινος συνελήφθη και οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αιγιαλείας τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.

By