Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022

Συνελήφθη ο ύποπτος που είχε ταμπουρωθεί στα στούντιο της Paramount στο Χόλιγουντ

Συνελήφθη ο ύποπτος που είχε ταμπουρωθεί μέσα σε κτήριο στα στούντιο της Paramount στο Χόλιγουντ στις ΗΠΑ, σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές.

Το περιστατικό συνέβη τα μεσάνυχτα της Κυριακής (τοπική ώρα), όταν ενημερώθηκαν οι Αρχές για «περιστατικό» σεξουαλικής επίθεσης στην περιοχή.

Αμέσως στο σημείο αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον ύποπτο.

Εκείνος έβγαλε μαχαίρι και χρησιμοποίησε συσκευή Τέιζερ, και προσπάθησε να διαφύγει μπαίνοντας μέσα στο κτήριο, ενώ οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να διαπραγματευτούν με τον δράστη που είχε ταμπουρωθεί προκειμένου να παραδοθεί. Οι προσπάθειές τους, ωστόσο, απέβησαν άκαρπες και οι Αρχές εισέβαλαν μέσα στο κτήριο, όπου και τον συνέλαβαν.

«Ο ύποπτος αιμορραγούσε από τραύματα που έφερε από το περιστατικό και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις Αρχές, κανένας αστυνομικός δεν τραυματίστηκε».

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι Αρχές του Λος Άντζελες με ανάρτηση στο twitter, καλούσαν τους πολίτες να αποφύγουν την λεωφόρο Μέλροουζ, όπου υπήρχε ισχυρή αστυνομική παρουσία.

Το NBC4 ανέφερε ότι το στούντιο εκκενώθηκε και σφραγίστηκε η περίμετρος, καθώς οι Αρχές «χτενίζαν» την περιοχή με δυνάμεις επί τόπου, αλλά και από αέρος, για την αναζήτηση του υπόπτου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By