Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Συνελήφθη ζευγάρι στη Κω για διακίνηση ηρωίνης

Συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας 34χρονος ημεδαπός και η σύζυγος του, 28χρονη υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για αποθήκευση-κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.

Ειδικότερα χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην κατοικία των κατηγορούμενων και ακολούθησε προσαγωγή του 32χρονου στο Τμήμα Ασφαλείας Κω για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Παράλληλα, κατά την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι η 28χρονη, σύζυγος του 32χρονου, επιχείρησε να «ξεφορτωθεί» ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες ωστόσο εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν.

Συγκεκριμένα, η 28χρονη μετέφερε από αυτοκίνητο και απέρριψε σε κάδο σκουπιδιών, αντικείμενα μέσα στα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένη, κοκαΐνη βάρους 381 γραμμάριων.
Από τη συνεχιζόμενη διερεύνηση της υπόθεσης, σήμερα το πρωί βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη, σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, κοκαΐνη βάρους 18 γραμμαρίων.

Σημειώνεται ότι, μέρος της κατασχεθείσας ποσότητας κοκαΐνης ήταν συσκευασμένο σε 138 «φιξάκια» έτοιμο προς πώληση.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 400 γραμμαρίων, περίπου, χειρόγραφες σημειώσεις με διάφορα χρηματικά ποσά προερχόμενα από συναλλαγές ναρκωτικών, δυο κινητά τηλέφωνα και 5200 ευρώ.

(Visited 1 times, 1 visits today)