Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Συνεπιμέλεια: Χαμός με όσα είπε ο Λοβέρδος – «Μπαρούτι» στον ΣΥΡΙΖΑ

Φωτιά άναψαν… οι αναφορές που έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος, στην Ολομέλεια της Βουλής, καθώς υπερασπιζόμενος το νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια ανέφερε ότι «ο κακός σύζυγος δεν σημαίνει ότι είναι κακός γονέας».

Για να συνεχίσει: «Μπορεί να χώρισα και να έχω πάθος εναντίον της γυναίκας μου αλλά να μην είμαι κακός πατέρας. Αντίστροφα μπορεί μια γυναίκα να έπιασε τον άντρα της να την απατά και να την κακοποιούσε και να την έδερνε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιδί δεν έχει δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς».

«Συγγνώμη ή διαγραφή» είπε ο Ραγκούσης
Στην αποστροφή αυτή αντέδρασε έντονα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης που ζήτησε ή ο βουλευτής Γιάννης Λοβέρδος να προσέλθει στην Βουλή και να ζητήσει συγνώμη ή η ΝΔ θα πρέπει να τον διαγράψει καθώς όπως είπε “δεν είναι δυνατόν να ανεβαίνει σε αυτό το βήμα, το θεσμικά και ιστορικά θα έλεγε κανείς ιερό βήμα, βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, μέλος της ΝΔ και να διατυπώνει την άποψη ότι είναι δυνατόν να είναι ανεκτό και συμβατό να είναι κάποιος καλός πατέρας την ώρα που ξυλοφορτώνει και κακοποιεί τη γυναίκα του, τη μητέρα του παιδιού.

Είναι δυνατόν κύριε Πρόεδρε; Και όμως είναι δυνατόν. Το έκανε ο βουλευτής της ΝΔ ο κ. Γιάννης Λοβέρδος. Και περιμέναμε μέχρι το τέλος της συνεδρίασης τα κοινωνικά, τα ανθρώπινα- ούτε τα πολιτικά, ούτε τα δημοκρατικά- τα κοινωνικά και ανθρώπινα αντανακλαστικά του κ. Υπουργού, του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, της ΝΔ, της ηγεσίας της να ενεργοποιηθούν, να αντιδράσουν. Να τον φέρουν εδώ να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη ή να τον διαγράψουν.”.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By