Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Συνεργασία «έκπληξη» της Fresh Line στην Πάργα

Μια νέα και ιδιαίτερη συνεργασία ξεκίνησε η Fresh Line με το Μουσείο Ελιάς και Γευσιγνωσίας στην Πάργα.

freshline-1Στο μουσείο εκτίθεται η διαδικασία παραγωγής ελαιολάδου σε μηχανοκίνητο ελαιοτριβείο και παρουσιάζεται η σύνδεση μεταξύ της παραγωγής της ελιάς και του λαδιού με την ιστορία της Πάργας, από τα χρόνια των Ενετών μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για το πρώτο μηχανοκίνητο ελαιοτριβείο στην περιοχή της Πάργας, που δημιουργήθηκε το 1929. Στόχος των σημερινών ιδιοκτητών του, Αθηνά και Ηλία Λιάκρη, αποτέλεσε η αναστήλωσή του προκειμένου να διαφυλαχτεί και να αναδειχτείη βιοτεχνική αυτή δραστηριότητα, καθώς και ηαφήγηση τηςεν γένει ιστορίας της ελιάς και της επεξεργασίας της,στην περιοχή της Πάργας.

Τα προϊόντα της Fresh Line, εμπνευσμένα από μυστικές οικογενειακές συνταγές και διδάγματα αρχαίων συγγραμάτων Βοτανοθεραπείας και Αρωματοθεραπείας, βασίζονται σε εκλεκτά βότανα και σπάνια φυτά της ελληνικής φύσης με αρωματικές αλλά και θεραπευτικές ιδιότητες.

H Fresh Line διαθέτει στον ειδικό χώρο πώλησης του μουσείου προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών από τη σειρά ΑΘΗΝΑ, τα οποία βασίζονται στις ευεργετικές ιδιότητες της ελιάς και τα παράγωγα της, όπως το ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, το βιολογικό εκχύλισμα φύλλων ελιάς και το βούτυρο ελιάς.

Η σειρά προσώπου ΑΘΗΝΑ εξειδικεύεται στην περιποίηση της ξηρής και αφυδατωμένης επιδερμίδας και είναι εμπλουτισμένη με ισχυρά αντιοξειδωτικά, όπως το εκχύλισμα του φύλλου ελιάς, που δρα επανορθωτικά στα σημάδια φωτογήρανσης και προστατεύει το δέρμα από επιβαρυντικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους, προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και  αποτοξινωτική δράση ενώ ενισχύουν τη φυσική δομή της τρίχας.

Με φαντασία και μεράκι, η Fresh Line, παράγει σήμερα πάνω από 450 περίτεχνα, χειροποίητα και ασφαλή καλλυντικά για όλη την οικογένεια, ενώ διαθέτει δική της παραγωγική μονάδα στην Αττική και ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων που αριθμεί 40 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά.

Στο εξωτερικό δραστηριοποιείται σε 14 χώρες, με πάνω από 190 σημεία πώλησης συνολικά. Διαθέτει πιστοποίηση από το διεθνές πρότυπο διαχείρισης ποιότητας ISO 9008:2001, καθώς και από τον ιταλικό οργανισμό Πιστοποίησης ICEA.

Η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξή της είναι αυτή του franchising και στρατηγικών συνεργασιών με μεγάλα πολυκαταστήματα, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί εταιρικά καταστήματα στην Αθήνα και το Βερολίνο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By