Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Συνεργασία Intralot με το Early Warning System της FIFA

Η Intralot ΙΝΛΟΤ  υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη θυγατρική της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA), «Early Warning System (EWS)», συμμετέχοντας ενεργά στην πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας για την προστασία της ακεραιότητας του ποδοσφαίρου.

Τα δύο μέρη συμφώνησαν να ανταλλάσσουν πληροφορίες σχετικά με ασυνήθιστες και ύποπτες δραστηριότητες στοιχηματισμού, μέσω μίας πλατφόρμας επικοινωνίας, με στόχο την πρόληψη και την έγκαιρη ανίχνευση πιθανών προσπαθειών χειραγώγησης του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, Deputy Chief Executive Officer του ομίλου Intralot ΙΝΛΟΤ  δήλωσε: «Η νέα συμφωνία συνεργασίας με την EWS σε επίπεδο ομίλου αποτελεί συνέχεια της άριστης συνεργασίας μας, που εγκαινιάστηκε το 2008, όταν η θυγατρική της Intralot ΙΝΛΟΤ “Εταιρία Στοιχημάτων” έγινε μέλος του διεθνούς δικτύου συνεργατών της EWS. Η διαφάνεια και η ακεραιότητα αποτελούν βασικές αξίες του ομίλου Intralot ΙΝΛΟΤ  και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συμμετέχουμε σε μία παγκόσμια συμμαχία που στόχο έχει να προάγει και να προστατεύει ενεργά αυτές τις αξίες».

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Intralot ΙΝΛΟΤ , χάρη στη διεθνή τεχνογνωσία της, έχει αναδειχθεί ως η κορυφαία εταιρία διοργάνωσης στοιχήματος σε ρυθμισμένες αγορές, σημειώνοντας τις υψηλότερες πωλήσεις αθλητικού στοιχήματος παγκοσμίως. Από το 1999, η Intralot ΙΝΛΟΤ  υποστηρίζει αδειοδοτημένες λοταρίες και οργανισμούς σε διάφορες ρυθμισμένες αγορές διεθνώς να προσφέρουν μία ευρεία γκάμα στοιχηματικών προϊόντων, ενώ ταυτόχρονα, ως κάτοχος σχετικής άδειας, διοργανώνει στοίχημα είτε μόνη της, είτε ως μέλος κοινοπραξίας.

Για την ανάπτυξη στοιχηματικών προϊόντων και υπηρεσιών, η Intralot ΙΝΛΟΤ  έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα, το οποίο έχει λάβει τις πιστοποιήσεις WLA, ISO 27001 και 9001. Σήμερα υλοποιεί, είτε ως τεχνολογικός πάροχος είτε ως διοργανωτής στοιχηματικών παιχνιδιών, 18 έργα σε όλον τον κόσμο.

Από το 2006, η Early Warning System GmbH (EWS) υποστηρίζει το έργο της FIFA για την πρόληψη, ανίχνευση και διερεύνηση πιθανών προσπαθειών παρέμβασης σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Η EWS αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πρωτοβουλίας της FIFA για την προστασία της ακεραιότητας του ποδοσφαίρου και στόχο έχει να υποστηρίζει την FIFA στην υλοποίηση των σχετικών δράσεων.

(Visited 1 times, 1 visits today)