Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Να μας ενημερώσει η ΝΔ, όταν ξεκαθαρίσει τη στάση της στη διαπραγμάτευση

Όταν αποφασίσουν εάν «πρόκειται για “ιδεοληψίες” της κυβέρνησης που καθυστερούν την αξιολόγηση ή πρόκειται για “θέατρο” αφού έχουν όλα ήδη συμφωνηθεί» να μας ενημερώσουν, αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη στάση της ΝΔ απέναντι στη διαπραγμάτευση.

«Χθες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυρ. Μητσοτάκης εξέφρασε αμφιβολίες για το αν θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, ισχυριζόμενος μάλιστα, ότι η κυβέρνηση ευθύνεται για την καθυστέρηση, επειδή δεν έχει να παρουσιάσει στους δανειστές “μεταρρυθμίσεις”. Σήμερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ισχυρίστηκε στον realfm πως η κυβέρνηση έχει “ήδη συμφωνήσει” στη διαπραγμάτευση και η καθυστέρηση είναι προσποιητή» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

«Τελικά τί από τα δύο ισχύει; Πρόκειται για “ιδεοληψίες” της κυβέρνησης που καθυστερούν την αξιολόγηση ή πρόκειται για “θέατρο” αφού έχουν όλα ήδη συμφωνηθεί; Όταν αποφασίσουν, ας μας ενημερώσουν. Καλό θα είναι επίσης, να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό και για τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχέση με τις απαιτήσεις των ακραίων κύκλων των δανειστών».

(Visited 1 times, 1 visits today)