Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Tο “Bendgate” είναι μια συνωμοσία κατά της Apple

Αποδείξεις πως ο σάλος που προκλήθηκε σε όλο τον πλανήτη όταν οι πρώτοι χρήστες του νέου iPhone 6 διαπίστωσαν ότι το τηλέφωνό τους λυγίζει όταν το βάζουν στην τσέπη τους, δεν είναι παρά μία συνωμοσία κατά της Apple, ισχυρίζεται ότι έχει βρει ένα site.

WP-iPhone6Apple

Το “BendGate”, όπως ονομάστηκε, δηλαδή το σκάνδαλο με το iPhone που λυγίζει, στηρίχθηκε κυρίως στο γνωστό πλέον βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Όπως γράφει το site Pocket-Lint, εάν κάποιος παρατηρήσει το βίντεο αυτό προσεκτικά, βλέπει πως κάτι δεν πάει καλά.

Όταν ο πρωταγωνιστής λυγίζει το iPhone με τα χέρια του, η ώρα στο τηλέφωνο είναι 2:26. Μετά, όταν μιλάει για αυτό και ισχυρίζεται ότι το τηλέφωνο λύγισε εξαιτίας αυτού που έκανε νωρίτερα, το τηλέφωνο δείχνει 1:58. Αργότερα, όταν ο πρωταγωνιστής ανακεφαλαιώνει, η ώρα στο τηλέφωνο είναι 1:58 – 2:00 και η συσκευή είναι λυγισμένη. Λίγο αργότερα, το τηλέφωνο είναι πάλι ίσιο και έχει κάποια μικρή ζημιά κοντά στο πλαϊνό κουμπί, όμως, η ώρα είναι και πάλι 2:00!

bend

Ήδη, κάποιοι θαυμαστές της Apple ισχυρίζονται ότι ο Καναδός χρήστης του YouTube, “Unbox Therapy”, που δημιούργησε το βίντεο, το έκανε απλά για να κερδίσει μερικά views. Είδε ότι κάποιοι διαμαρτύρονταν ότι το iPhone τους λυγίζει, και αποφάσισε να μεγαλοποιήσει το θέμα, για να κερδίσει τα 15 λεπτά διασημότητάς του.

Το θέμα, πάντως, έλαβε τόσο μεγάλες διαστάσεις στο ίντερνετ και στα mainstream media, ώστε η Apple αναγκάστηκε να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση. Σε αυτήν, ισχυρίζεται ότι μετά από έξι ημέρες πωλήσεων του νέου iPhone 6 Plus, μόνο εννέα πελάτες ήρθαν σε επαφή με την εταιρεία για να διαμαρτυρηθούν πως το τηλέφωνό τους λύγισε. Εάν κάποιος κάνει κανονική χρήση της συσκευής, είναι εξαιρετικά σπάνιο να λυγίσει, λέει.

[video_embed][/video_embed]

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By