Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Tο kiku μένει… cavo tagoo

Από την κοσμοπολίτικη Αθήνα στο νησί των ανέμων

KIM_0170_M

Ο χρόνος κυριολεκτικά «πετάει σαν τόξο¨ , και το kiku γιορτάζει ήδη 3 χρόνια μιας υπέροχης ζωής στο πολυτελές ξενοδοχείο Cavo Tagoo το οποίο είναι σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Πάρη Λιάκο.

Πρώτο το KIKU σύστησε το sushi στο ελληνικό κοινό και τα τελευταία περίπου 22 χρόνια (άνοιξε για πρώτη φορά στην Αθήνα τις πόρτες του το Δεκέμβριο του 1993) αποτελεί το «απόλυτο» εστιατόριο – meeting point για τους κοσμοπολίτες γνώστες της ιαπωνικής κουζίνας αλλά και της υψηλής αισθητικής του χώρου.

Το ultimate japanese restaurant περνάει σε νέους γαστρονομικούς ορίζοντες και απογειώνεται χάρη στο δημιουργικό οίστρο του executive head chef Χρόνη Δαμαλά και του sushi chef Shoji Morita, που στρέφουν την προσοχή τους ξανά στην παράδοση ,επαναπροσδιορίζοντας τις αυθεντικές αξίες της Ιαπωνικής κουζίνας, και παρουσιάζουν ένα εμπνευσμένο menu γεμάτο από γευστικές και αρωματικές εκπλήξεις.

KIM_0305_M

Tο ταξίδι των μοναδικών γεύσεων συμπληρώνεται με την δημιουργία του νέου Βar στο χώρο του εστιατορίου, με στόχο να γίνει το σημείο αναφοράς – αλλά και συνάντησης – στη βραδυνή ζωή του νησιού.Προς αυτή την κατεύθυνση,σχεδιάστηκε μια εξαιρετική cocktails list, ενώ η ήδη εντυπωσιακή συλλογή sake, εμπλουτίστηκε με νέα σπάνια αποκτήματα.

KIM_0296_M

Το νέο περιβάλλον υψηλής αισθητικής  αποπνέει αρμονία και λιτή πολυτέλεια και έχει επιμεληθεί από την interior designer Σίσσυ Φειδά που διακριτικά και αθόρυβα προχώρησε σε αισθητικές αλλαγές

Φέτος το καλοκαίρι, το KIKU της Μυκόνου υπόσχεται να συναρπάσει τους πάντες , σε ένα περιβάλλον που χαρίζει ηρεμία και απολαυστική θέα.

KIKU

Hotel cavo tagoo, Mykonos

T. +30 22890 20200 / +30 210 3647033

email. info@athenskiku.com

By