Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Τ.Κουίκ: «Ο Π.Καμμένος είναι υπουργός που δεν… μασάει»

Μήνυμα εθνικής ενότητας και κυριαρχίας έστειλε μέσα από τις δηλώσεις του ο υφυπουργός Επικρατείας

terens kouik

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάντα η εγγύηση για την περιφρούρηση της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας, παρά τις μνημονιακές περικοπές που τους επεβλήθησαν» δήλωσε ο υφυπουργός Επικρατείας παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ ο οποίος γιόρτασε το Πάσχα στην Ταξιαρχία Πεζοναυτών στον Βόλο.

Ο κ. Κουίκ ο οποίος μετέφερε τις ευχές του υπουργού Εθνικής  Άμυνας, Πάνου Καμμένου, επισκέφθηκε την Ταξιαρχία μαζί με την εκπρόσωπο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, τ. βουλευτή και Περιφερειακό Σύμβουλο Θεσσαλίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, και τον πολιτευτή Ξάνθης των ΑΝΕΛ Άκη Σκουλαρίκη, ο οποίος είναι και στέλεχος του Περιφερειακού Συνδυασμού «Μακεδονία Θράκη Ελλάδα μας».

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου των ΑΝΕΛ, απαντώντας σε ερωτήσεις, ο κ. Κουίκ είπε ότι «κανένας δεν αμφιβάλλει ότι οι ένοπλες δυνάμεις είναι σε καλά χέρια και ότι ο Πάνος Καμμένος είναι ένας υπουργός που όλες οι κινήσεις του δείχνουν ότι πράττει εις το ακέραιο το καθήκον του από την Στρογγύλη μέχρι τον Έβρο και από τη Γαύδο και τη Κρήτη μέχρι την Ήπειρο και τα Επτάνησα. Είναι κοντά στο στράτευμα και των Τριών Όπλων, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας».

«Είναι ο υπουργός που δεν… μασάει από επιθέσεις και προβοκάτσιες, από φωνές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας αποκλειστικά στο μυαλό του στους στόχους της κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα με τους ΑΝΕΛ, για μία πατρίδα που θα αλλάξει σελίδα, θέλουν δεν θέλουν κάποιοι, οι οποίοι μπήκαν οριστικά στο περιθώριο, τιμωρημένοι και απαξιωμένοι από την πρόσφατη ετυμηγορία του ελληνικού λαού» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ.

Ερωτηθείς για τις δανειακές υποχρεώσεις της χώρας είπε πως «για μία ακόμα φορά οι συστηματικές τρομολαγνικές και αποσταθεροποιητικές επιθέσεις αντιπολίτευσης και αθηνοκεντρικών ΜΜΕ διαψεύστηκαν πανηγυρικά, με την καταβολή και της προχθεσινής δόσεις μας στο ΔΝΤ».

«Και έτσι θα βαδίσουμε μέχρι τον Ιούνιο, οπότε τελειώνει με μία επωφελή μας συμφωνία η περίοδος – γέφυρα, για να προχωρήσουμε σε όσα υποσχεθήκαμε, δημιουργώντας μια νέα Ελλάδα με χαμογελαστές τις ελληνικές οικογένειες και με την πολυπόθητη ανάπτυξη της αγοράς σε όλα τα επίπεδα» κατέληξε ο κ. Κουίκ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By