Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Τα 6 σημεία που πρέπει να προσέχουν στο κρεβάτι οι γυναίκες

Είναι στην πραγματικότητα όμως έτσι όπως το φαντάζεσαι το κρεβάτι σου;

Μετά τους κορμούς περνάμε και σε ένα κρεβάτι κατασκευασμένο από κλαδιά..
Οι έρευνες λένε πως όχι και αποκαλύπτουν ότι ορισμένες από τις συνήθειές μας είναι εκείνες που μας προκαλούν προβλήματα ακόμα και στην υγεία μας.

Το παλιό στρώμα προκαλεί δυσκαμψία

Έρευνες που έγιναν στη Βρετανία απέδειξαν ότι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι κοιμούνται σε στρώματα που έχουν περισσότερα από 40 χρόνια. Παλιό στρώμα σημαίνει λιγότερη υποστήριξη στο σώμα, κακός ύπνος και άρα αντί για ξεκούραστος θα ξυπνήσεις κουρασμένος. Για αυτό το λόγο οι ειδικοί προτείνουν να αλλάζουμε τα στρώματα κάθε 8 χρόνια.

Το μαξιλάρι προκαλεί φτέρνισμα

Όπως ήδη θα γνωρίζεις τα ακάρεα είναι παντού στο κρεβάτι. Τι μπορούν να προκαλέσουν; Από ρινική καταρροή και ρινική συμφόρηση μέχρι έντονο βήχα. Πως θα τα αποφύγεις; Πλύνε συχνά τις μαξιλαροθήκες.

Το ξέστρωτο κρεβάτι προκαλεί άγχος

Η αποδιοργάνωση και η ακαταστασία έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί άγχος στους ανθρώπους και αυτό ισχύει και για το κρεβάτι.

Το ροχαλητό χαλάει τον ύπνο

Εκτός από το ότι είναι ενοχλητικό, το να κοιμάσαι με κάποιον που ροχαλίζει επηρεάζει και την υγεία σου. Σύμφωνα με έρευνα το ροχαλητό μπορεί να ξυπνήσει κάποιον μέχρι και 21 φορές σε μία ώρα κάτι που σημαίνει ότι ο βαθύς ξεκούραστος ύπνος πάει περίπατο.

Το κατοικίδιο μπορεί να ευθύνεται για λοιμώξεις

Επειδή ο κίνδυνο μόλυνσης από παράσιτα είναι μεγάλος, καλό θα ήταν να φροντίζετε τακτικά την υγεία και το τρίχωμα του ζώου σας και να θέσετε όρια ως προς το κρεβάτι σας. Αν έχετε κατοικίδιο, καλό θα ήταν να πλένετε τα σεντόνια σας ακόμα πιο συχνά.

Το βραδινό διάβασμα χαλάει τα μάτια

Η στιγμή που πέφτεις στο κρεβάτι είναι εκείνη που πρέπει να ξεκουράσεις τα μάτια σου από τις οθόνες ώστε να μην βλέπεις θολά και να έχεις πονοκεφάλους.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By