Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Τα αυτόνομα αυτοκινητάκια του Mr. Pengu θα σας φέρνουν τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ

Το Nuro R1 και η εταιρεία Mr. Pengu υπόσχoνται μεγάλες αλλαγές στην υπηρεσία delivery

O Mr. Pengu είναι ο φίλος που μπορείς να του ζητάς αγορές για εσένα και αυτός θα τις κάνει σαν να τις έκανες εσύ, με ένα πολύ μικρό αντίτιμο αναλαμβάνει να το παραδώσει τα πάντα στον χώρο σου εντός μισής ώρας.

Ο Mr. Pengu ξεκινάει δοκιμάζει πιλοτικά το Nuro R1. Πρόκειται για ένα μίνι όχημα με μήκος 2,30 μέτρων (πλάτος 1,20 και ύψος 1,70) που θα χρησιμοποιείται για τις διανομές. Ο στόχος της εταιρείας είναι με τη βοήθειά του οι παραγγελίες που λαμβάνονται μέσω της εφαρμογής της να παραδίδονται με το Nuro R1.

Με την ίδια εφαρμογή ο πελάτης θα βλέπει ανά πάσα στιγμή τη θέση του R1, ενώ μόλις αυτό φτάσει στη διεύθυνσή του θα λαμβάνει έναν κωδικό με τη βοήθεια του οποίου θα ανοίγει τις πόρτες και θα παραλαμβάνει την παραγγελίας του. Η παράδοση με αυτόν τον τρόπο χρεώνεται περίπου 4 ευρώ.

Φυσικά το Nuro R1 θα μπορεί να κάνει και άλλες διανομές, π.χ. courier, με τις πρώτες δοκιμές να ξεκινούν το φθινόπωρο από την περιοχή του Ψυχικού.

Το R1 είναι εξοπλισμένο με ραντάρ και διάφορους άλλους αισθητήρες, μεταξύ αυτών και ήχου, καθώς και με 12 κάμερες. Η ταχύτητά του φτάνει τα 30 χλμ./ ώρα, είναι φυσικά πλήρως ηλεκτρικό, ενώ οι πόρτες για την παραλαβή των παραγγελιών βρίσκονται σε τέτοιο ύψος που οι πελάτες δεν θα χρειάζεται να σκύβουν για να τις πάρουν.


Η αποστολή μας είναι να σας παραδώσουμε οτιδήποτε χρειαζεστε, γρήγορα!

O χρόνος βοηθάει την ανθρωπότητα να πλησιάσει σε μια κατάσταση απόλυτης ευκολίας.

Για πληροφορίες στείλτε στο [email protected]

(Visited 1 times, 1 visits today)
By