Πέμπτη, 6 Μαΐου, 2021

Τα Χριστούγεννα η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «The Interview»

Στο Ντάλας

the-interview-141124

Στις 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων, σε πολυκινηματογράφο στο Ντάλας θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας The Interview της Sony Pictures.

Η απόφαση γνωστοποιήθηκε σήμερα λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική αναβολή της πρεμιέρας της ταινίας λόγω της διαδικτυακής επίθεσης που δέχτηκαν τα πληροφορικά συστήματα της αμερικανικής εταιρείας παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών.

Ο Τιμ Λιγκ, ιδρυτής της αλυσίδας των multiplex Alamo Drafthouse με έδρα το Τέξας, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι η Sony Pictures εξουσιοδότησε την εταιρεία του να προβάλλει την ταινία.

Παράλληλα, εκπρόσωπος της αλυσίδας των κινηματογραφικών αιθουσών επιβεβαίωσε την είδηση αλλά παραμένει ασαφές σε πόσες αίθουσες θα προβληθεί η ταινία. Ένας ακόμη κινηματογράφος στην Ατλάντα, το Plaza Atlanta ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα προβάλει την ταινία.

Προς το παρόν η Sony δεν έχει κάνει κάποιο επίσημο σχόλιο.

Η ταινία είναι μια παρωδία που πραγματεύεται ένα σενάριο συνωμοσίας για τη δολοφονία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν και θεωρείται ότι προκάλεσε μια σοβαρή κυβερνοεπίθεση κατά της Sony Pictures. Για την διαδικτυακή επίθεση που η κυβέρνηση των ΗΠΑ χαρακτήρισε σοβαρή η Ουάσιγκτον κατηγόρησε το καθεστώς της Βόρειας Κορέας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By