Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022

«Τα δικά της παιδιά» διορίζει ακόμα η παραιτημένη κυβέρνηση – Ντοκουμέντα

Τα ρουσφέτια που είπε πως θα καταπολεμήσει ο κ. Τσίπρας, βρίσκουν και πάλι το δρόμο προς το δημόσιο, με οδηγό τον ίδιο και όχημα αυτή τη φορά την κυβέρνησή του

efimerida-kivernisis

Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς, μάλλον περνάει όχι μόνο μέσα από προεκλογικές επιδοτήσεις ύψους 600.000 ευρώ, αλλά και μέσα διορισμούς των κομματικών της παιδιών στο δημόσιο.

ρεπορτάζ Παναγιώτης Φωτεινός

Η κυβέρνηση των Τσίπρα – Καμμένου διόρισε στις 20 Αυγούστου, το νέο Δ.Σ. για το Εθνικό Κτηματολόγιο, την ίδια ημέρα δηλαδή που προκηρύχτηκαν οι εκλογές.

Όπως θα διαπιστώσουμε από τα ονόματα, τα κριτήρια που επιλέχθηκαν για να καλύψουν τις θέσεις αυτές, ήταν μάλλον το κομματικό παρελθόν και όχι η «αξιοκρατία» όπως έταζε ο κ. Τσίπρας πριν τις 25 Ιανουαρίου.

Πιο Συγκεκριμένα και όπως βλέπουμε και στο φύλλο της εφημερίδας της κυβερνήσεως θέσεις στο νέο «προεκλογικό» Δ.Σ. στο Εθνικού Κτηματολόγιο λαμβάνουν οι:

Ο κύριος Βύρωνας Νάκος, ο οποιός έγινε πρόεδρος στο Κτηματολόγιο, στο παρελθόν είχε βάλει όπως βρήκαμε την υπογραφή του σε κείμενο το οποίο είχε τίτλο «Ναι θα ψηφίσουμε Συνασπισμό!» δημοσιευμένο στην Αυγή στις 1-4-2000.

Η κυρία Καλαντζοπούλου, που ήταν υποψήφια με την Ανοικτή Πόλη στις δημοτικές εκλογές και επιστημονικής συνεργάτης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως  και συντάκτης στην κομματική εφημερίδα «Η Αυγή»

Η κυρία Πέτρου Βαρουχάκη, η οποία ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Βύρωνα το 2014 με τον συνδυασμό του κ Κατωπόδη, δηλαδή με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κύριος Δαμιανός Ανδρέου, ήταν στους Οικολόγους που προσχώρησαν σαν κίνηση και εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν επίσης και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης το 2014 με τον συνδυασμό «Οικολογία Αλληλεγγύη»

fekCNVLyalWIAArZnb

fek-katharistriesΚαι όλα αυτά με τις υπογραφές «των τριών ιεραρχών της ηθικής» των κ. Σκουρλέτη, του κ. Τσιρώνη αλλά και όπως είναι φυσικό του κ. Τσακαλώτου

Η στελέχωση του κομματικού κράτους της πρώτης φοράς αριστερής κυβέρνησης δεν σταματάει όμως εδώ.  Στις 21 Αυγούστου μία ημέρα μετά από την προκύρηξη των εκλογών, η κυβέρνηση η οποία είχε παραιτηθεί επαναπροσέλαβε «165 ατομικές συμβάσεις μίσθωσης έργου» οι οποίες θα επανατοποθετηθούν σε υπηρεσίες καθαριότητας.

 

Μάλλον όπως αποδεικνύεται και με τον πιο επίσημο τρόπο ο  κ. Τσίπρας και η κυβερνηση του  καταπολεμάνε τα ρουσφέτια, υπηρετώντας τα. Κάνοντας καινούργια και με τρόπο δόλιο και ραδιούργο,  εν μέσο μάλιστα προεκλογικής περιόδου.

(Visited 1 times, 1 visits today)