Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα «έσπασε» η Κάτια Μακρή με τον όμιλο του Real αφοσιώνεται στο Star

Μετά από μακροχρόνια συνεργασία αποχώρησε από το Real Group, προκειμένου να απασχοληθεί κατ’ αποκλειστικότητα στα Μέσα του Ομίλου Βαρδινογιάννη η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή.

Συγκεκριμένα, η καλή πολιτική συντάκτρια αποδέχτηκε την άκρως δελεαστική πρόταση που δέχθηκε από τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού Star προκειμένου να απασχοληθεί τόσο στο κανάλι όσο και στο ομώνυμο site του Ομίλου. Η πρόταση που αποδέχθηκε κινείται σε τρεις διαφορετικούς άξονες.

Ο πρώτος έχει να κάνει με την καθημερινή παρουσία, αντί των δύο εμφανίσεων, στο Δελτίο Ειδήσεων του Star, το οποίο παρουσιάζει με επιτυχία η Μάρα Ζαχαρέα.

Επί της ουσίας, η Κάτια Μακρή θα έχει ρόλο βασικής σχολιάστριας, ενώ παράλληλα θα ηγείται του πολιτικού τμήματος του καναλιού. Την ίδια ώρα, η έμπειρη συνάδελφος θα αναλάβει πιθανώς και τη διεύθυνση του star.gr (ή και ενός οικονομικοπολιτικού ιστοτόπου που έχει στα σκαριά ο Ομιλος), την οποία έχει μέχρι και σήμερα η Μ. Ζαχαρέα.

Η πρόταση στην Κ. Μακρή, σε συνδυασμό με μια σειρά από κινήσεις που έχουν ήδη δρομολογηθεί, δείχνει ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι διατεθειμένη να ενισχύσει αρκετά και τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κατά το αμέσως προσεχές διάστημα μπορεί να υπάρξουν και άλλες προσθήκες προσώπων που διαθέτουν τηλεοπτική εμπειρία.

Για παράδειγμα, αξίζει να αναφερθεί ότι κρούση για συνεργασία με το Star έκανε και ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Real FΜ, Γ. Χουδαλάκης, ενώ ακούγονται και διάφορα για μετακινήσεις στελεχών και δημοσιογράφων που απασχολούνταν στο Μεγάλο Κανάλι. Επίσης, έχει ενδιαφέρον η πληροφορία που θέλει τη διοίκηση του καναλιού να συζητά το ενδεχόμενο μιας πρωινής ενημερωτικής εκπομπής, όπως επίσης τη δημιουργία δύο πρωτότυπων βραδινών εκπομπών, με πιθανότερους παρουσιαστές την Π. Τσαπανίδου και την Κ. Μακρή.

(Visited 1 times, 1 visits today)