Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, 2022

Τα φαινόμενα βίας συνεχίζονται στα ελληνικά γήπεδα…

Τα φαινόμενα βίας δεν έλειψαν για ακόμα μία εβδομάδα στα ελληνικά γήπεδα. Αυτή τη φορά τα πράγματα ξέφυγαν σε αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα της Ηλείας.

ÇËÕÓÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2004) / ILISIAKOS - PANIONIOS (CUP 2004)Σύμφωνα με τον διαιτητή Βισβάρδη, ο οποίος σφύριζε στο ματς της β” κατηγορίας της ΕΠΣ Ηλείας ανάμεσα στη Θύελλα Πύργου και τον Πέλοπα Πελοπίου, δέχθηκε επίθεση από τους παίκτες των φιλοξενούμενων μετά από την αποβολή του Π. Δρουβιώτη στο 38′ κι ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ της Θύελλας.

Αρχικά ο Βισβάρδης δέχθηκε επίθεση από τον αποβληθέντα, όμως στη συνέχεια του την… έπεσαν όλοι οι παίκτες του Πέλοπα, ένας εκ των οποίων τον χτύπησε πισώπλατα.

Την ίδια ώρα οι οπαδοί των φιλοξενούμενων πετούσαν στον αγωνιστικό χώρο αντικείμενα, εξαπέλυαν ύβρεις και απειλούσαν με εισβολή στον αγωνιστικό χώρο.

Έπειτα από παρέμβαση της Αστυνομίας (κλήθηκε από τον παρατηρητή του αγώνα, Δ. Μπουλούτα) προστατεύτηκε ο διαιτητής, το ματς διεκόπη και –σύμφωνα με πληροφορίες- υπήρξαν ακόμα και προσαγωγές!

(Visited 1 times, 1 visits today)
By