Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2022

Τα φιλικά της Εθνικής Ανδρών στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ θα καλύψει τηλεοπτικά τα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Ανδρών στον δρόμο προς το EuroBasket. Τη Δευτέρα (31/7) έκλεισε η συμφωνία.

H ΕΡΤ θα βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής Ανδρών στον δρόμο προς το EuroBasket, αφού επικυρώθηκε τη Δευτέρα (31/7) η συμφωνία κάλυψη (και) των φιλικών αγώνων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Πέραν των αγώνων που θα διεξαχθούν σε Ελσίνκι και Κωνσταντινούπολη, η ΕΡΤ θα μεταδώσει κι αυτούς που θα δώσει η «επίσημη αγαπημένη» τον επόμενο μήνα. Η αρχή θα γίνει στις 7 και 8 Αυγούστου, στο τουρνουά της Πάτρας, με τη συμμετοχή της Ρουμανίας, της Ουκρανίας και της Μεγάλης Βρετανίας, αγώνες που θα καλύψει η δημόσια τηλεόραση, κάτι που θα συμβεί επίσης με όλα τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Η συνέχεια θα δοθεί στις 11 και 12 Αυγούστου (με τους αγώνες απέναντι σε Σερβία και Μαυροβούνιο) στο Βελιγράδι, ενώ ακολούθως θα μεταδοθούν οι δύο φιλικές αναμετρήσεις με τη Μεγάλη Βρετανία.

Η αυλαία των φιλικών αγώνων θα πέσει με το «Ακρόπολις» (σ.σ.: το οποίο θα μεταδώσει και η NOVA), στο οποίο θα συμμετάσχουν επίσης η Σερβία, η Ιταλία και η Γεωργία, με την πρόβα τζενεράλε να γίνεται από τις 23 έως τις 25 Αυγούστου, μερικές μόλις ημέρες πριν από την έναρξη του EuroBasket.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By