Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Τα καλύτερα στο twitter για την εμφάνιση του Γιώργου και της κυρίας Πατούλη

Με μπροστάρισσα τη Μαρίνα Πατούλη και φόντο 120 αρνιά στις σούβλες γιόρτασε ο δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή του Πάσχα

Δεν έχει προηγούμενο το πασχαλιάτικο γλέντι που έστησε και φέτος  ο Γιώργος Πατούλης στο δήμο Αμαρουσίου. Με μπροστάρισσα τη σύζυγό του Μαρίνα Πατούλη και φόντο 120 αρνιά στις σούβλες γιόρτασε ο δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή του Πάσχα.

Βεβαίως η εμφάνιση της κυρίας Πατούλη στα social media και κυρίως στο Twitter δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη καθώς για άλλη μια φορά ήταν υπέρλαμπρη με γαλάζιο φόρεμα και ασορτί ψηλοτάκουνες γόβες.

Μια μικρή γεύση από το γλέντι που στήθηκε στο Twitter
Στο twitter στήθηκε τρικούβερτο γλέντι με τους χρήστες να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως το χρυσό ζεύγος. Τίτλοι όπως: «Γαλάζια οπτασία η Μαρίνα Πατούλη σέρνει τον χορό», «Το έκαψε την Κυριακή του Πάσχα στο Μαρούσι η Μαρίνα Πατούλη» είναι από τους πιο χαρακτηριστικούς.

Χρήστης με το όνομα στο «Μυαλό του Αλέξη» γράφει χαρακτηριστικά: «Ο Σύριζα θα υποστηρίξει για την Δημαρχεία Αθηνών, την σύζυγο του κυρίου Πατούλη. Ταιριάζει απόλυτα στα κριτήρια μας».

Άλλος χρήστης μιλάει για τον απόλυτο έρωτα του Γιώργου και της Μαρίνας γράφοντας: «Να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως ο Πατούλης τη σύζυγο του
Το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι της χώρας».

Το γλέντι διοργανώθηκε στον υπαίθριο χώρο του Αμαλείου, στην οδό Κηφισίας, και το χρυσό ζεύγος έσυρε το χορό επιδεικνύοντας τις χορευτικές του ικανότητες.
«Και φέτος, για δέκατη χρονιά, Όλοι μαζί, ως μια μεγάλη συντροφιά γιορτάσαμε πατροπαράδοτα το Πάσχα. Στο Μαρούσι αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να ξεπερνούμε τις δυσκολίες, να προσφέρουμε ευκαιρίες διασκέδασης στους συμπολίτες μας, να περνάμε όμορφα και να προχωρούμε μπροστά. Με πίστη στις δυνάμεις μας, με ελπίδα και αισιοδοξία μπορούμε να οικοδομήσουμε την Ελλάδα της ανάπτυξης και της προόδου» είπε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.

Οι φωτογραφίες είναι από τους προσωπικούς λογαριασμούς του Γιώργου Πατούλη σε Facebook και Twitter

(Visited 1 times, 1 visits today)
By