Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Τα πάνω κάτω στο ΣτΕ: Άντρας επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Ο 63χρονος αφού επιτέθηκε σε δικαστές και υπαλλήλους επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του

symvoulio epikrateias

Άντρας 63χρονος ετών επιτέθηκε σε δικαστές και υπαλλήλους του Συμβουλίου της Επικρατείας, ενώ απείλησε πως θα αυτοκτονήσει επειδή δεν έγινε δεκτό το αίτημα που είχε υποβάλλει για ευεργέτημα πενίας.

Ο 63χρονος ο οποίος εργαζόταν ως νυχτοφύλακας και απολύθηκε, ήθελε να προσφύγει κατά της απόφασης απόλυσης του, αλλά δεν είχε τα χρήματα και ως εκ τούτου ζήτησε μεσώ του ευεργετήματος πενίας, να τού δοθεί  νομική βοήθεια.

Μόλις ενημερώθηκε ότι δεν είχε προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να λάβει το ευεργέτημα και πως το αίτημα του απορρίφθηκε, άρχισε να φωνάζει και να ωρύεται, ενώ απειλούσε πως θα βάλει τέρμα στη ζωή του. Στη συνέχεια έβγαλε από την τσέπη του ένα κομμάτι γυαλί και αυτοτραυματίστηκε, ενώ εκείνη τη στιγμή περνούσε από τη γραμματεία του Γ” τμήματος ο αντιπρόεδρος κ. Α. Ράντος, τον οποίο ο 63χρονος καθύβρισε σκαιότατα.

Ακολούθησε πανζουρλισμός με τους υπαλλήλους να φωνάζουν βοήθεια και να τρέχουν πανικόβλητοι… Ο αντιπρόεδρος επιχείρησε να ηρεμήσει τον 63χρονο, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ αμέσως στον χώρο έφτασε και ο πρόεδρος του δικαστηρίου κ. Σακελλαρίου.

Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν έφθασαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, με τον 63χρονο να μπαίνει τελικά στο περιπολικό… Όπως έγινε γνωστό ο Γ.Κ.,   αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, δεν έχει οικονομικούς πόρους, ενώ πρόσφατα έχασε το ένα του παιδί. Το ΣτΕ έγινε και νωρίτερα στόχος αφού κουκουλοφόροι έριξαν στην πρόσοψη και στις σκάλες κόκκινη και μαύρη μπογιά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By