Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Τα πήρε άσχημα ο Λοβέρδος με την προκλητική στάση της Γεροβασίλη

Έξαλλος έγινε ο Ανδρέας Λοβερδος με την Ολγα Γεροβασίλη γιατί ενώ δήλωσε κώλυμα να απαντήσει σε ερώτηση του, ήταν στη βουλή και χειροκροτούσε τον Αλέξη Τσίπρα, στην ομιλία του κατά την «Ωρα του Πρωθυπουργού».

«Ψεύδεται η υπουργός, είναι δυνατόν να λέει ότι είναι στο εξωτερικό ενώ ήταν εδώ προ 10 λεπτών; Είναι θεομπαίχτες και η Βουλή δεν πρέπει να το επιτρέψει… Λένε ψέματα μπροστά στα μάτια μας, αυλή τους είναι εδώ; Σπιτάκι τους; Κοροϊδεύουν τη Βουλή», φώναζε σε έξαλλη κατάσταση ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Μάλιστα όταν είδε συνεργάτη υπουργού να γελά την ώρα που μιλούσε ξέσπασε περισσότερο:
«Κι εσύ να μην γελάς μεγάλε, είσαι εδώ γιατί συνοδεύεις υπουργό», του είπε, καλώντας τον υπουργό με τον συγκεκριμένο συνεργάτη να τον επαναφέρει στην τάξη.

«Να επαναφέρετε σε τάξη αυτό τον αυθάδη… Είσαι εδώ επειδή σε έχουν συνεργάτη και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να φέρεσαι όπως στους φίλους σου! Ακούς; Να τον ανακαλέσετε σε τάξη… Όχι να μας κοροϊδεύουν και να μας δείχνουν ότι δεν μας ενδιαφέρει αν τους κοροϊδεύουν…».

Σε ό,τι αφορά στο κώλυμα που δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη, συνεργάτες του Ανδρέα Λοβέρδου έλεγαν ότι όταν ο/η υπουργός απουσιάζει στο εξωτερικό, η ερώτηση επί της ουσίας πηγαίνει στον κάλαθο των αχρήστων, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει εάν το ταξίδι είναι στο εσωτερικό.

(Visited 1 times, 1 visits today)