Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Τα τηλεφωνήματα «έδειξαν» τον δολοφόνο του 19χρονου στο Μαρούσι

Αν και η παρέα με την οποία είχε κάποια οικονομική συναλλαγή ο άτυχος Θωμάς έχει εξαφανιστεί από τα στέκια της οι αστυνομικοί είναι αισιόδοξοι ότι δεν θα τους πάρει χρόνο να συλλάβουν τον δράστη.

Σε μια παρέα με την οποία το τελευταίο διάστημα ο 19χρονος φέρεται να είχε κάποιες οικονομικές συναλλαγές, εστιάζουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για να φθάσουν στο πρόσωπο που τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής κάρφωσε το μαχαίρι και δολοφόνησε τον νεαρό Θωμά στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι.

Μάλιστα εκτιμούν ότι ο ένας από τους τρεις είναι πιθανότατα αλλοδαπός όμως πάρα τις έρευνες δεν έχουν μέχρι στιγμής εντοπιστεί για να δώσουν εξηγήσεις.

Την ίδια ώρα, τα αποτελέσματα της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και οι καταθέσεις της 18χρονης φίλης του Θωμά και των νεαρών που ήταν στην πλατεία φέρεται να δείχνουν τον δολοφόνο. Και αυτό γιατί ο Θωμάς είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με την παρέα των τριών χωρίς όμως μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί να γνωρίζουν το περιεχόμενο ή το είδος των συναλλαγών που φέρεται να είχε ο 19χρονος.
Ωστόσο λένε ότι η παρέα του δολοφόνου σύχναζε στο Μαρούσι και την Κηφισιά όμως μετά τη δολοφονία του 19χρονου έχει εξαφανιστεί από τα στέκια που συνήθιζαν να περνούν τα βράδια τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί είναι εξαιρετικά αισιόδοξοι ότι δεν θα πάρει πολύ χρόνο η εξιχνίαση του εγκλήματος και είναι θέμα ημερών να εντοπίσουν τον δράστη και να τον στείλουν στη δικαιοσύνη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By