Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, 2020

Τα τρελά party της Kakuzo

Αν είσαι γνωστό animal party είμαι σίγουρη πως γνωρίζεις την Kakuzo, αν πάλι όχι κάπου θα την έχεις ακούσει ή δει!

kakuzo

Όπως και να έχει τις συστάσεις οφείλω να τις κάνω! Τι είναι η Kakakuzo-party-sensual-bambolinakuzo; H Κakuzo είναι μια εταιρεία που διοργανώνει από την αρχή έως το τέλος (προωθητικές ενέργειες, επιλογή χώρου, booking καλλιτεχνών και djs) ένα οργανωμένο event, party. Τώρα θα μου πείτε, αυτό είναι κλασικό, δεν θα διαφωνήσω. Μόνο που υπάρχει ένα μεγάλο αλλά στην υπόθεση. Τι εννοώ; Δεν διοργανώνει απλά καθημερινά event και party, ΑΛΛΆ ειδικεύεται στα θεματικά party σε απρόσμενους χώρους. Και το καλύτερο; Για να μπορέσεις να παρευρεθείς σε ένα τέτοιο party πρέπει πρώτα να προμηθευτείς τις ειδικές προσκλήσεις που είναι σε περιορισμένο αριθμό.

Η πιο διαφορετική ματιά στην διασκέδαση. Τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει τα πιο “τρελά” party της Θεσσαλονίκης. Η τρέλα όμως δεν περιορίστηκε στα σύνορα της Θεσσαλονίκης, μεταφέρθηκε Χαλκιδική (γιατί ως γνωστόν σαν την Χαλκιδική δεν έχει), Αθήνα, Κύπρο και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το νησί των party, που δεν είναι άλλο από την Μύκονοοο!

kakuzo4 kakuzo5 kakuzo6

Η πρώτο εμπειρία

Το πρώτο party ήταν σε έναν χώρο στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (HELEXPO), ονόματι “Moustache”, μια φίλη με παρότρυνε να πάμε, και επειδή είχα ακούσει πολλά για αυτά τα party είπα να το εξακριβώσω από μόνη μου και προμηθεύτηκα την πρόσκληση. Μόλις φτάσαμε, έξω από το κτίριο δεν υπήρχε τίποτα που να σε προϊδεάζει για τι θα επακολουθήσει. Η έκπληξη ήταν τεράστια μόλις μπήκαμε στον χώρο. Στην υποδοχή μας έδωσαν “δωράκι”, και είχε διάφορα γλυκά. Ο κόσμος διαφορετικός, με την καλή την έννοια, όχι ο συνηθισμένος που βλέπεις σε όλα τα μαγαζιά όταν βγαίνεις τα βράδια. Η ατμόσφαιρα ιδιαίτερη, η μουσική απίστευτη, οι υπάλληλοι χαμογελαστοί και ευγενικοί και τα ποτά άριστης ποιότητας.

Όλα αυτά με κέρδισαν. Για αυτό και από τότε δεν χάνω party. Εσύ ακόμη δεν έχεις πάει;

Ο Mr Kakuzo σε περιμένει ;)

kakuzo1 kakuzo2 kakuzo3

Μπορείς να ενημερώνεσαι για νέα party και events μέσω τις ιστοσελίδας της Kakuzo: kakuzo.net

(Visited 1 times, 1 visits today)
By