Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τατσόπουλος: Η Αυγή έχει πολιτικό βάθος «γούρνας»

Τη δική του ερμηνεία έδωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος για τα όσα διεμήφθησαν μεταξύ της εεφημεριδα και του Ολυμπιονίκη μας Πύρρου Δήμα

tatsopoulos

Ο Πύρρος Δήμας ένας άνθρωπος πρότυπο, ένας ολυμπιονίκης και οικογενειάρχης έκανε το λάθος να ασχοληθεί με την πολιτική και κατά την Αυγή έκανε ένα ακόμη μεγαλύτερο λάθος, να μην υποστηρίξει το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό για τους συντάκτες της Αυγής είναι ανεπίτρεπτο και ο άνθρωπος που έγινε 3 φορές χρυσός ολυμπιονίκης και μία χάλκινος στοχοποιήθηκε και πρόσφατα απάντησε με εξώδικο του εναντίον της εφημερίδας.

Θέση όμως στο θέμα και σε αυτό τον καυτό «διάλογο» πήρε και ένας άνθρωπος οποίος είχε πολιτευτεί με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και αποπέμφθηκε από την κοινοβουλευτική του ομάδα με συνοπτικές διαδικασίες, προκειμένου να διατηρηθεί η τότε ευαίσθητη εσωκομματική ισορροπία με την αριστερή πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος με ανάρτηση του κατηγόρησε την εφημερίδα  «Η Αυγή» για έλλειψη ψυχραιμίας και φασίζουσα νοοτροπία που επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρων, ενώ παράλληλα εξέφρασε και τις επιφυλάξεις του για το αν αυτή η κατάσταση με τα συγκεκριμένα άρθρα που πυκνώνουν συνεχώς είναι αναστρέψιμη.

(Visited 1 times, 1 visits today)